Gode råd og facts om styling, mærker og produkter

(klik på overskrifterne for at læse indlæggene)

 

Den perfekte gave til din mor

Nu tænker du måske: "hvad er den perfekte gave til din mor". Det er altid dejligt at give en personlig gave. Personligt elsker jeg at få smykker af mine børn. Det kan sagtens være, at din mor aldrig bærer smykker, men måske hellere vil have et par nye gummistøvler, som hun kan bruge ude i haven. Sådan er vi så forskellige.

 

Gode tricks til sommerhåret

Sommeren har ofte en meget udtørrende effekt på håret. For at holde lokkerne fugtige vil du formentlig blive nødt til at skifte lidt ud og bruge hårprodukter, som hjælper på at holde håret fugtigt i de varme tider. Vi giver dig her nogle gode tricks til at holde håret fantastisk flot og sundt hele sommeren. 

 

Sådan får du sexet "beach hair look" på 5 minutter

Kender du følelsen af at have været på stranden hele dagen og håret har en god blanding af fugt, saltvand og sidder perfekt? At opnå det sexede "beach hair look" uden at have været ved stranden er ikke helt nemt. Du får her den perfekte guide til at opnå det sexede "beach hair look" uden at have været ved stranden. Nu kan du ligne en beach babe hele året - også om vinteren! 

 

Undgå de spaltede spidser

Spaltede spidser er og bliver et evigt tilbagevendende problem for mange. Hvordan opstår de spaltede spidser og hvordan slipper vi for dem. Vi giver dig her nogle gode råd til, hvordan du i fremtiden kan undgå de spaltede spidser.

 

Kontrol over krøllerne

Mange er ikke tilfredse med deres naturlige hår og ønsker altid det modsatte. Mange misunder de flotte bløde og prinsesselignende krøller, som nogen er så heldige at have fra fødslsen, mens de selv ofte hader dem. De glathårede er misundelige på de krøller, som de krølhårede har, og omvendt. De krølhårede er ofte ikke tilfredse med at deres hår hverken kan redes eller styles, som de ønsker det. De krølhårede får her et par råd om, hvordan de bedst får kontrol over krøllerne.

 

Få volumen i dit hår

Læg glattejernet fra dig - det store og vilde hår er tilbage. Det skal være stort og fyldigt. Puf håret op til en vild frisure eller i kæmpe bløde krøller som touperes. Tænk på Angelina Jolie - hun har som oftest et stort og flot voluminøst hår.

 

Tips til en god hårdag

Vi kender alle til en god eller en dårlig hårdag. Krøllerne krøller den forkerte vej eller glattejernet fungerer ikke som du gerne vil have det til. Læs mere her hvordan du får en god hårdag :-)

 

Hvordan du vælger den rigtige hårvoks

Hårvoks - et stylingprodukt, som vi sikkert alle kender til og som vi har stående hjemme i toiletskabet. Der findes i dag et kæmpe udvalg af hårvoks, så det er ikke så sært, at det kan være svært at finde rundt i, hvad der er bedst til ens eget hår. Få nogle gode facts her.

 

Husk at pleje håret om vinteren

Vi bestræber os alle på at holde vores hårpragt smuk og i god stand om sommeren. Om sommeren beskytter vi håret mod sol, havet og klorvand. Problemet er, at vi sommetider glemmer at pleje vores hår om vinteren - vi glemmer at holde fokus på, at håret også her har brug for pleje.

 

Bevar det fyldige og volumiøse hår om sommeren

Håret er sat flot op om morgenen og du kan se hvordan det mister sit volumiøse og fyldige look time for time i løbet af dagen. Uanset om du er på arbejde, i skole eller måske på ferie vil du prøve at rette op på hår-problemet, og hvad er mere nærliggende end at tage håndfladerne og puffe op i håret på klassisk vis. Du skaber dog ikke volumen på denne måde - tværtimod. Læs mere her, hvad du skal gøre i stedet for.

 

Tørshampoo. Fordele ved at bruge tørshampoo

Mange kender ikke til tørshampoo og har formentlig aldrig prøvet produktet. Det er derfor også de færreste, som kender til glæden og lettelsen ved hurtigt og nemt at kunne vaske håret uden vand. Tørshampoo burde være fast inventar hos alle, som elsker deres hår og ønsker det smukt og flot.

 

Brug hårpudder i håret for volumen

Hårpudder er et af de helt store hit indenfor hårstylingsprodukter. Hårpudder er helt unikt ved, at det tilfører håret fylde og volume uden at tynge. Med hårpudder vil du selv i et helt fint skandinavisk hår have mulighed for at skabe et voluminøst look, som holder dagen lang.

 

Få flotte og holdbare krøller med en krøllecreme

Har du krøller, kender du sikkert allerede til krøllecreme. Kendskabet til krøllecreme er stødt stigende på det danske marked, hvilket også påvirker udvalget heraf. Stort set alle producenter af hårprodukter har en krøllecreme i deres sortiment.

 

Sådan glatter du håret med et glattejern

Med glattejernet kan alle og enhver få smukt, glat og skinnende hår. Selvom dit hår fra naturens side er helt glat, vil det alligevel være en god idé at bruge et glattejern. Når du giver dit hår den store tur med glattejernet, får det nemlig den smukkeste glans.

 

Sådan krøller du hår med et glattejern

Hvis du har et glattejern med afrundede kanter kan du lave bløde, runde krøller. Læs mere her hvordan du krøller hår med et glattejern og få nogle gode tips.

 

Sådan får du længere øjenvipper helt naturligt

Hvem vil ikke gerne have længere øjenvipper. Jeg tror, alle piger drømmer om længere øjenvipper. Nu kan du få mystisk lange øjenvipper - helt naturligt. Læs mere her hvordan du vil få længere øjenvipper helt naturligt.

 

Tips til hvordan du bruger dit glattejern

Kan du ikke leve uden dit glattejern? Når først man har prøvet det glatte, smarte og glansfulde look, er det svært at undvære det, og gå tilbage til ikke at bruge et glattejern til at style håret med. Men du skal passe på, for et overforbrug eller et forkert brug af glattejernet kan ødelægge dit hår. Varmen fra glattejernet får håret til at tørre ud - få her nogle gode tips til, hvordan du passer bedst muligt på dit hår, når du gerne vil bruge et glattejern.

 

Kevin Murphy - hårprodukter

Kevin Murphy er en af verdens mest respekterede og eftertragtede hårstylister med mange års erfaring inden for mode, catwalk, blade og film. Kevin Murphy er internationalt anerkendt for hans kundekreds af berømtheder og utallige sider i fashionable modeblade verden over. Vogue har bl.a. anerkendt Kevin Murphy som ophavsmanden til det særlige "beach hair" look. Læs mere her om hans fantastiske hårprodukter.

 

Tigi Catwalk - hårprodukter

Tigi arbejder med hårstylister og frisører verden over. Tigi har selv hyret et "kreativt team", som styler modeller ved brug af deres egen produkter. Tigis produkter er kendt for kvalitet, og med sine rene farver og herlige dufte appellerer Tigi Catwalk serien til alle.

 

Gorgeous - stylingredskaber

Når du ønsker nogle fantastiske stylingredskaber, så hedder mærket Gorgeous. Gorgeous glamorøse fladjern indeholder sidste nye teknologi, og går op til 220 grader celcius. Gorgeous Wave er en lækker bølgetang, som giver bløde, sexede og naturlige krøller. 

 

Gold22 - hair extensions

Der findes efterhånden et utal af mærker og kvaliteter inden for hair extensions. Hair extensions fra Gold22 er dog de foretrukne hair extensions blandt kvinder. Clip-on hair extensions er helt klart favoritten, idet de er lette at montere og fjerne igen. Få længere og tykkere hår på bare 5 minutter med clip-on hair extensions fra Gold22.

 

Serum til vækst af øjenvipper

Helt fantastisk - nu kan du købe et serum, som på naturlig vis stimulerer dine øjenvipper til vækst. Beauty Lash Growth Booster er fri for parabener, prostamid og parfume. Serummet indeholder en yderst effektiv formel til sunde og smukke øjenvipper. Læs mere her om det fantastiske produkt, som kan hjælpe dig til at få længere øjenvipper helt naturligt.

 

Bliv klogere på dit glattejern med gode facts

Med et glattejern kan du naturligvis glatte dit hår, men du kan også krølle, bukke, dreje, snurre og toupere det - eller lave nogle lækre bløde slangekrøller, hvis det er det, du har lyst til. Få her en lille guide til, hvordan du kan blive klogere på dit glattejern med nogle gode facts.

 

Color.Bug - parabenefri hårfarve

Color.Bug fra Kevin Murphy giver dig mulighed for at sætte kulør på frisuren. Det er en unik, sjov og tidssvarende makeup til håret, som kun forpligter til næste gang du vasker håret. Color.Bug har imponeret på alverdens internationale catwalks og i verdens førende modeblade. 

 

Remy hair eller non remy hair

Det er disse to kvaliteter du skal kigge mest efter, da det er en af de overordnede forskelle på hair extensions.

 

Pleje af dine hair extensions

Hvordan skal dine hair extensions plejes, så du får det optimale ud af dem og de holder sig pænt?  Vi har skrevet en udførlig vejledning til hvordan du vasker og plejer dine clip on hair extensions.

 

Påsætning af clip on hair extensions

Du påsætter clip on hair extensions ved at dele dit eget hår op i vandrette sektioner, start fra nakken og arbejd dig opefter. Når du har lavet den første sektion i nakken kan du med fordel toupere dit eget hår (brug evt. hairspray), der hvor du vil clipse dine extensions på, da det får dine extensions til at sidde ekstra godt fast. Derefter tager du den bane/tot der passer til din hårgrænse, åbner clipsene og klipser dem fast i dit eget hår, der hvor du har touperet det. Sådan fortsætter du med at lave den næste sektion, toupere dit eget hår og klipse håret fast.

Med lidt øvelse vil du snart kunne påsætte dine extensions på under 3 minutter :)

 

Find den rigtige farve hair extensions

Det kan være svært at finde den farve hair extensions som passer bedst til ens egen hårfarve. Hvis du vil undgå, at bestille extensions hjem i den forkerte farve så læs her.

 

På ferie med hair extensions

 

Hvordan du skal forholde dig, når du tager på badeferie med hair extensions. Her er nogle af de vigtigste ting, som du skal være opmærksom på.