Andersen Furniture Tekstiler

Perfekte puder og plaider til hjemmet

Vores hjem skal føles personlig og hyggelig. Der skal være dejlig og hyggelig atmosfære. Puder og plaider er med til at skabe hygge og varme i indretningen. Tekstilerne bløder lidt op i de hårde og stramme linier. En plaid over stoleryggen eller i sofaen på armlænet - det giver helt automatisk hygge og varme.

Indret hjemmet med plaider og puder

Dit hjem skal føles personligt og hyggeligt. Indretningen skal afspejle din personlighed. Tekstiler er med til at give varme og hygge til indretningen. Det kan hurtig komme til at se meget minimalistisk ud i den moderne indretning. Lige så snart du tilføjer lidt tekstiler i form af en plaid på stoleryggen, et par lækre puder i sofaen, så bløder det lidt op på atmosfæren, og der bliver skabt mere hygge i rummet.

Andersen Furniture har de skønneste plaider og puder i flotte rolige og neutrale farver. Det er rolige og varme farver, som kan passe til de fleste hjem og indretninger. En plaid og et par puder i sofaen får med det samme stuen til at føles lidt hyggeligere.

Er du til det minimalistiske look i din indretning, men samtidig gerne vil have nogle tekstiler i sofaen, så kan du også sagtens det. Der er de flotteste grå puder og plaid - en farve som passer til alle indretninger, uanset om du er til det stilrene og minimalistiske eller der godt må være lidt farve på.

Puder og plaider i stilrent design

Når man lige har brug for at koble helt af, og slå tankerne fra, så er det altid godt at skabe lidt hygge omkring sig. Det er simpelthen fantastisk at få sig placeret godt i sofaen - et par puder bag ryggen, en dejlig blød plaid hen over kroppen, en kop kaffe eller kakao og så enten en god bog eller en god film. Det er da hyggeligt og afslappende. 

Andersen Furniture sørger for at du kan slappe af i de smukkeste puder og plaider. Det er stilrent og klassisk design, som ikke slår fejl. Dejlig bløde plaider og puder, som ikke kradser på huden. 

Vi elsker at hygge - om vinteren er det i sofaen med benene godt oppe, en plaid viklet rundt og så godt tilbagelænet i sofaen. Om sommeren elsker vi at sidde på terrassen til sent på en lun sommeraften - måske med en plaid viklet omkring kroppen, for ikke at komme til at få lidt kuld. Uanset om det er en vinteraften i sofaen eller en sommeraften på terrassen, så er vi også tilhængere af levende lys. Det levende lys spreder så meget hygge omkring. Uanset om det er den fine stilleben på sofabordet med et par fine lysestager eller om det er noget myggelys på havebordet, så spreder det levende lys en dejlig hygge.

Den perfekte indretning

Hvad er den perfekte indretning? Det er meget individuelt. Det kommer helt an på, hvad du selv kan lide. Måske din veninde kan lide en helt anden stil end dig, så vil hun jo helt automatisk have et andet indtryk af, hvad den perfekte indretning er i forhold til dig. Når du skal indrette dit hjem, er det vigtigt at din indretning afspejler dig og din personlighed. På den måde vil du bedst føle dig hjemme og godt tilpas i dit hjem. Du skal kunne slappe af og være dig selv i dit hjem. Det er dit frirum.

Der er naturligvis nogle generelle retningslinier til, hvordan du kan gøre indretningen hyggelig og skabe en dejlig atmosfære. Sæt gerne nogle personlige billeder frem på en fin hylde, lav nogle fine og hyggelige opstillinger med en vase, et par lysestager og en grøn plante. Lidt pynteting i form af nogle hyggelige træfigurer, det bringer også hygge til indretningen. Og så må du ikke glemme de skønne tekstiler i form af både et par puder i sofaen, og måske lige en lækker plaid over sofaens armlæn. Tekstiler har en stor faktor i, at sprede varme og hygge til rummet. De skønne og stilrene puder og plaider fra Andersen Furniture er helt klart et sikkert hit - de er smukke, stilrene og helt klassiske. Dem går man ikke fejl af.