Pyntefade - Skåle

Pyntefade og skåle til dekoration

Hos Gstyle.dk finder du flotte skåle og pyntebakker i lækre designs. Du kan finde fade til stearinlys, aflangt fad til dekoration. Dekorationsfade i forskellige materialer og udformninger.

Gode tilbud på pyntefade og dekorationsskåle

Vi kan bare så godt lide at skabe hygge og ro i vores hjem. Hyggen kommer bl.a. ved hjælp af alle de dejlige lysestager, vaser og blomster, som vi pynter vores hjem med. Levende lys skaber masser af hygge. De grønne planter i en flot urtepotte, giver også en dejlig ro over det hele.

Det er perfekt at dekorere ved at stille flere ting sammen. Stil gerne en lysestage, en urtepotte og en vase på et flot pyntefad. Brug gerne forskellige materialer og udformninger på de ting, du stiller sammen på et fad. Der skal gerne være lidt højdeforskel og også gerne i bredden.

Pyntefade har mange forskellige udformninger. Skal det være et aflangt fad som skal bruges til dekoration. Skal det være et rundt fad til dekoration. Alt afhængig om pyntefadet skal stå i vindueskarmen, på skænken eller måske på sofabordet - hos Gstyle.dk finder du aflange pyntefade, runde pyntefade og firkantede pyntefade. Der er også forskellige materialer på pyntefadet. Du kan købe pyntefad i træ, messingbelagt pyntefad, sorte pyntefade - kun fantasien sætter næsten grænser for, hvilken slags pyntefade, du kan købe.

Skåle er også blevet et hit i boligen. Det er ikke længere kun i køkkenet, at skålene bruges. Skåle kan bruges til mange ting. Der findes store skåle til frugt, mindre skåle til snack, skåle kun til pynt. Skal det være en glasskål. Skal der være låg på skålen. Skal skålen være sort eller måske en anden farve. Skal skålen være i keramik. Eller skal skålen være sort udenpå og kobberfarvet indeni. Der findes ufattelig mange forskellige udformninger og variationer på pynteskåle til boligen.

Hos Gstyle.dk har vi nøje udvalgt sortimentet til pyntefade og pynteskåle.