Georg Jensen - Living

Dansk luksus fra Georg Jensen

Brænder du for unik håndværksmæssig kvalitet - dansk luksus når det er bedst, så er Georg Jensen et sikkert valg. Georg Jensen er kendt for sit stilrene og klassiske design. Lige siden 1904 har de smukke skandinaviske design fra Georg Jensen spredt masser af glæde og elegance i hjemmet. Der er fokus på kvalitet og æstetik. Med Georg Jensen er intet overladt til tilfældigheder. Det er virkelig luksus i høj kvalitet og lækkert design. En af de mest succesrige designvirksomheder i Danmarkshistorien.

Dansk design fra Georg Jensen

Den danske designvirksomhed Georg Jensen har eksisteret siden 1904, og må betegnes som en af Danmarkshistoriens mest succesrige designvirksomheder. De har formået at skabe designikoner på stribe og opnået anerkendelse i hele verden. Vi er meget stolte over, at kunne tilbyde Georg Jensens smukke boligtilbehør på vores webshop.

Georg Jensen startede helt tilbage i 1904 med at lave de tidsløse skandinaviske design, som har gjort Georg Jensen til det anerkendte mærke i dag. Det er boligtilbehør i verdensklasse - det er en helt unik kombination af virkelig godt håndværk, funktionalitet og kunstnerisk æstetik. Det smukke boligtilbehør fra Georg Jensen passer perfekt både til køkkenet, stuen og børneværelset. Georg Jensen er udsøgt design, som formår at gøre hjemmet smukkere år efter år. Det er inspirerende og overraskende design til den stilrene og klassiske boligindretning. Når kun det bedste er godt nok, så er det Georg Jensen. Der findes ingen mellemvej eller kompromisser. Når vi taler om Georg Jensen, er det boligtilbehør i luksusklassen. Det er et sikkert valg.

Boligtilbehør fra Georg Jensen

Gør hjemmet smukt og unikt med det stilrene boligtilbehør fra Georg Jensen. Boligtilbehør til det moderne hjem, det klassiske hjem - Georg Jensen sørger for boligtilbehør i luksusklassen. Når du ikke vil gå på kompromis og kun det bedste er godt nok, så hedder det boligtilbehør fra Georg Jensen. Det er klassiske design, nyskabende design - der er alt til hjemmet. Skal det være smukke lysestager til gulvet eller spisebordet. Er du på udkig efter det klassiske Georg Jensen bordflag eller sølvbestik til dåbsgaven. Det smukke forgyldte Georg Jensen julepynt er også en klassiker og ses i rigtig mange hjem. Georg Jensen rummer alt til dit hjem. Det er håndværksmæssig klalitet og luksus til din indretning.

Med over 100 års historie er Georg Jensen en af de mest succesrige designvirksomheder i Danmarkshistorien. De repræsenterer unik håndværksmæssig kvalitet. Deres produkter er defineret af helt unikke og meget smukke skulpturelle former. Det er dansk design, som holder år efter år. Georg Jensen er garanti for tidsløse designklassikere. Det er et stærkt brand indenfor både boligtilbehør og smykkeverdenen.

Gør hjemmet personligt med Georg Jensen interiør

Dit hjem er der, hvor hjertet er. Indret dit hjem, så du føler dig godt tilpas og kan slappe af. Dit hjem er dit fristed - det er der, hvor du kan slappe fuldstændig af. Sæt dig godt tilbage i lænestolen og nyd det smukt indrettede hjem, som afspejler din personlighed. Boliginteriør fra Georg Jensen giver dig ro i blikket, når du kigger rundt. Skab hygge i hjemmet med de smukke Georg Jensen lysestager. Det er dansk design i verdensklasse. Det er boligtilbehør, som passer perfekt til det klassiske og moderne hjem. Georg Jensen boligtilbehør omfatter både smukke bordlamper, stilrene lysestager og skåle. Det er tilbehør til køkkenet og den flotte borddækning. Du finder den perfekte barselsgave og dåbsgave fra Georg Jensen.

Georg Jensen favner bredt - du kan være sikker på, at Georg Jensen hjælper dig med at få et rigtigt hjem - et sted, hvor du kan føle dig tryg og føle dig hjemme. Det er dansk design, når det er bedst. Vi er meget stolte over, at kunne tilbyde dig de smukke og stilsikre produkter. Gå på opdagelse i universet af det anerkendte boligtilbehør fra danske Georg Jensen.