Stearinlys, bloklys og duftlys

De bedste stearinlys, bloklys og duftlys

Lys er perfekt til at skabe den helt rette hyggestemning. Skal det være levende lys eller må det godt være lys med LED - vi har sortimentet til dig. Skal det være lys til de kolde vintermåneder, eller er du på udkig efter noget lys til de sene aftentimer om sommeren på terrassen.

Skab den bedste hyggestemning med bloklys

I Danmark elsker vi levende lys, og den hygge det levende lys giver. Vi er indbegrebet af hygge-mennesker. Skal det være de høje lange kronelys, fyrfadslys, bloklys eller måske et par duftlys til badeværelset. 

Vi elsker de levende lys, men vi er også samtidig blevet mere opmærksomme på brandfaren ved de levende lys. Derfor kan du også finde de populære LED bloklys her i vores shop. LED bloklysene er nøje udvalgt, så de ligner de rigtige bloklys og med en rigtig flamme - for er der noget vi ikke vil have, så er det, hvis det ligner noget kunstigt. 

Vi sætter lys mange steder - i baggangen fordi det er hyggeligt, når der kommer gæster til spisning. På hylden i den mørke krog, fordi det giver en hyggelig belysning. På badeværelset fordi det også er hyggeligt. Lysene kommer ind alle steder, fordi det er så hyggeligt. Men levende lys er ikke ufarlige - heller ikke fyrfadslys. Derfor vil vi gerne slå et slag for, at LED lysene kommer mere ind. De ligner de "rigtige" lys, men du slipper for brandfaren.

Skab hygge i dit hjem med stearinlys, bloklys, duftlys og LED bloklys. Lav en sød opstilling med et par vaser, et billede, en lysestage. Rigtig god fornøjelse.