Stearinlys, bloklys og duftlys

De bedste stearinlys, bloklys og duftlys

Lys er perfekt til at skabe den helt rette hyggestemning. Skal det være levende lys eller må det godt være lys med LED - vi har sortimentet til dig. Skal det være lys til de kolde vintermåneder, eller er du på udkig efter noget lys til de sene aftentimer om sommeren på terrassen. Eller måske et lækkert duftlys til badeværelset.

Skab den bedste hyggestemning med bloklys

I Danmark elsker vi levende lys, og den hygge det levende lys giver. Vi er indbegrebet af hygge-mennesker. Skal det være de høje lange kronelys, fyrfadslys, bloklys eller måske et par duftlys til badeværelset. 

Vi elsker de levende lys, men vi er også samtidig blevet mere opmærksomme på brandfaren ved de levende lys. Derfor kan du også finde de populære LED bloklys her i vores shop. LED bloklysene er nøje udvalgt, så de ligner de rigtige bloklys og med en rigtig flamme - for er der noget, vi ikke vil have, så er det, hvis det ligner noget kunstigt. 

Vi sætter lys mange steder - i baggangen fordi det er hyggeligt, når der kommer gæster til spisning. På hylden i den mørke krog, fordi det giver en hyggelig belysning. På badeværelset fordi det også er hyggeligt. Lysene kommer ind alle steder, fordi det er så hyggeligt. Men levende lys er ikke ufarlige - heller ikke fyrfadslys. Derfor vil vi gerne slå et slag for, at LED lysene kommer mere ind. De ligner de "rigtige" lys, men du slipper for brandfaren.

Den perfekte atmosfære med stearinlys

I vores hjem vil vi gerne have den perfekte stemning, den perfekte stil, hygge og atmosfære. Vi skal følge vores egen stil og personlighed når hjemmet skal indrettes, således at vi selv føler os 100% hjemme og godt tilpas i vores eget hjem. Men vi vil naturligvis også gerne have at vores familie og venner føler sig godt tilpas når de kommer på besøg i vores hjem. En sikker vinder når vi gerne vil skabe en hyggelig stemning, er de levende lys. Skæret fra stearinlyset i lysestagen giver en helt speciel stemning. En vinteraften i sofaen med tæppet godt omkring, en film i fjernsynet, en god kop kaffe og så selvfølgelig lige det levende lys - det er da hygge på højt plan.

Lysestagerne skaber også hygge selvom lysene ikke er tændt. Du kan lave en skøn opstilling på et flot pyntefad med et par vaser, et billede, en lysestage. Sådan en dekoration spreder også hygge til indretningen. Lysestager og stearinlys kan noget helt særligt. Uanset om det er levende lys fra de høje kronelys, et bloklys, et fyrfadslys eller måske et LED lys, så gør lyset noget magisk ved rummet og stemningen.

Duftlys med den perfekte duft

Duftlys kan også noget helt særligt. Den fantastiske duft giver dig følelsen af ren velvære og afslapning - kombineret med det levende lys, er det bare helt utroligt. Et duftlys minder dig sikkert om wellness og den stemning, man finder der. En duft som får kroppen og sanserne til at slappe af. Det er ren wellness for din sjæl med duftlys. Tænd duftlyset på badeværelset, sæt måske lidt rolig musik på og skab wellness stemningen. Du kan også lade duftlyset stå i køkkenet eller stuen. Rummet vil fyldes med en skøn wellness aroma. Det er også en mulighed at tænde duftlyset i entréen. Når dine gæster så kommer til middag, vil de straks blive mødt med en skøn duft. Hvis der dufter godt, føler man sig også straks bedre tilpas. Med et duftlys eller duftpinde får du vækket lugtesansen, hvilket vil give et forstærket indtryk, da duften således også bliver en del entréen.

En duftlys er også dekorativ i sig selv at have til at stå fremme. De er i flot og enkelt emballage, som du gerne vil have til at stå fremme. Lyset er ofte i et glas, som udstråler rolighed og afslappethed. Et glas som du sagtens få til at passe ind i indretningen. Duftlyset og duftpindene er både en fryd for øjet og for duftesansen. Find den duft, der passer lige til dig.