Kurve

Smarte kurve til opbevaring

Skab orden i hjemmet med de skønneste kurve i forskellige former og materialer. Fletkurve findes i et kæmpe udvalg. Fletkurvene er både praktiske, samtidig med at de er utrolig dekorative til din indretning. Kurve har et dejligt naturligt look, som passer perfekt til den minimalistiske bolig. En kurv er med til at skabe hygge, og give en god atmosfære i hjemmet. Kurve i de smukkeste naturfarver spreder en dejlig stemning i indretningen. Bring naturen ind i hjemmet med de stilfulde kurve.

Praktiske og dekorative kurve

Kender du også det med, at nøglerne kan ligge flere forskellige steder i huset. At garnnøglen heller ikke altid lige ligger på den samme plads. Med de smarte kurve kan du få samlet alle de ting, som ofte ligger lidt tilfældigt i huset og roder. 

Kurvene er i flere forskellige størrelser - du kan finde en kurv til entréen, hvor huer og handsker kan passe i. Måske en kurv til stuen til tæpper - eller en lille kurv til køkkenbordet til de forskellige småting, der ofte kan ligge der og rode.

Smukke og dekorative kurve, som samtidig også er praktiske - det er da total win win. Vi har samlet et sortiment af kurve, hvor kodeordet for dem alle er funktionalitet og personlighed. Der er flere forskellige designs. Kurve med et rustikt og naturligt look, som passer til den moderne og skandinaviske boligindretning. Kurve passer perfekt ind til den minimalistiske boligindretning - de giver en perfekt kontrast til det stilede. De smukke fletkurve giver en varme og hygge til indretningen.

Opbevaringskurve i flere størrelser

Hvis rodet er ved at tage overhånd, kan kurve være din redning. Der er kurve i flere forskellige størrelser. Du kan bruge dem i køkkenskabene, eller du kan bruge dem som en del af indretningen. De kan bruges i alle rum i huset. I køkkenet, stuen, entréen, badeværelset, soveværelset - ja som sagt, i alle rum i huset.

Fletkurvene er både praktiske og dekorative - det er meget populært at indrette boligen med de smukke fletkurve. De spændende og forskellige farvenuancer i kurvene giver et lækkert udtryk i indretningen. De populære fletkurve kan bruges både til strikketøjet, vasketøjet, blomster og meget meget mere. Søger du kurv med eller uden låg? Skal den være rund eller firkantet? Gå på opdagelse i vores sortiment at kurve i lækre designs.

De store kurve er perfekte til opbevaring af ekstra plaider i stuen. Det er altid dejligt med nogle plaider i sofaen - det giver en dejlig hyggelig stemning og afslappet atmosfære. Kurve i forskellige størrelser til forskellige behov - skal det være en kurv til opbevaring af legetøj, en kurv til opbevaring af vasketøj, eller måske en kurv til dine yndlingsmagasiner. Dit hjem skal være stedet, hvor du kan slappe helt af, og bare være dig selv. Din indretning skal være en afspejling af din personlighed. 

Gør indretningen hyggelig med flettede kurve

Når hjemmet skal indrettes, vil du helt sikkert gerne have, at det skal føles som et hyggeligt rum, med masser af personlighed og en dejlig atmosfære. De skønne flettede kurve er helt klar med til at sprede en dejlig stemning i indretningen. Kurvene har ofte en god blanding af de smukke naturfarver. En farve som løsner lidt op i den minimalistiske stil og spreder hygge. 

Der er naturligvis flere lækre sager, som vil gøre din indretning hyggelig. Udover de flottede flettede kurve i naturfarver, er det en god ide med nogle pynteting. Lidt personlige billeder, som kan stå på en flot hylde er også helt klart med til at gøre rummet og indretningen personlig.

Når man siger ordet hygge, så tænker man helt automatisk også på lysestager med det levende lys. Vi danskere elsker simpelthen det levende lys. En kold vinteraften i sofaen med en dejlig plaid over sig, en god kop kaffe og en god film i fjernsynet - så er det hygge.

Der er mange faktorer, som er afgørende for, at din indretning er hyggelig. De smukke og dekorative kurve er helt klart et kæmpe hit i indretningen. De er både flotte og praktiske - og samtidig spreder de en god atmosfære til indretningen. Gå på opdagelse i universet af flotte og stilfulde kurve til hjemmet.