Kurve

Smarte kurve til opbevaring

Skab orden i hjemmet med de skønneste kurve i forskellige former og materialer. Fletkurve findes i et kæmpe udvalg. Fletkurvene er både praktiske samtidig med at de er utrolig dekorative til din indretning. Kurve har et dejligt naturligt look, som passer perfekt til den minimalistiske bolig. En kurv er med til at skabe hygge og give en god atmosfære i hjemmet.

Praktiske og dekorative kurve

Kender du også det med, at nøglerne kan ligge flere forskellige steder i huset. At garnnøglen heller ikke altid lige ligger på den samme plads. Med de smarte kurve kan du få samlet alle de ting, som ofte ligger lidt tilfældigt i huset og roder. 

Kurvene er i flere forskellige størrelser - du kan finde en kurv til entréen, hvor huer og handsker kan passe i. Måske en kurv til stuen til tæpper - eller en lille kurv til køkkenbordet til de forskellige småting, der ofte kan ligge der og rode.

Smukke og dekorative kurve, som samtidig også er praktiske - det er da total win win. Vi har samlet et sortiment af kurve, hvor kodeordet for dem alle er funktionalitet og personlighed. Der er flere forskellige designs. Kurve med et rustikt og naturligt look, som passer til den moderne og skandinaviske boligindretning. Kurve passer perfekt ind til den minimalistiske boligindretning - de giver en perfekt kontrast til det stilede. De smukke fletkurve giver en varme og hygge til indretningen.

Hvis rodet er ved at tage overhånd, kan kurve være din redning. Der er kurve i flere forskellige størrelser. Du kan bruge dem i køkkenskabene, eller du kan bruge dem som en del af indretningen. De kan bruges i alle rum i huset. I køkkenet, stuen, entréen, badeværelset, soveværelset - ja som sagt, i alle rum i huset.

Fletkurvene er både praktiske og dekorative - det er meget populært at indrette boligen med de smukke fletkurve. De spændende og forskellige farvenuancer i kurvene giver et lækkert udtryk i indretningen. De populære fletkurve kan bruges både til strikketøjet, vasketøjet, blomster og meget meget mere. Søger du kurv med eller uden låg? Skal den være rund eller firkantet? Gå på opdagelse i vores sortiment at kurve i lækre designs.