ARCHITECTMADE

ARCHITECTMADE - elegant og stilfuldt

De smukke designs fra ARCHITECTMADE er enestående håndværk, som holder i generationer. Der bliver lagt vægt på stil og kvalitet. Det er produkter, der er med til at minde os om, at kvalitet stadig er tidløs. De smukke produkter fra ARCHITECTMADE er klassiske designs, som er bygget til at holde - de er født til at blive videregivet i næste generation. Tidsløse designikoner som bliver vækket til live hos ARCHITECTMADE. Eksklusivt håndværk til din boligindretning. 

 Design fra ARCHITECTMADE

ARCHITECTMADE er et dansk firma, grundlagt i 2004, som virkelig lever op til nutidens produktion, både hvad angår designs og selve fremstillingsprocesserne. Der bliver lagt stor vægt på bæredygtighed og målet er, at vi skal væk fra den impulsive forbrugerisme kultur, hvor man bare køber og smider væk. Hos ARCHITECTMADE lægges der fokus på høj kvalitet, og dermed produceres der også produkter, der virkelig holder i flere år. 

Dansk design - nu og for altid!

ARCHITECTMADEs produkter er lavet, så de kan gå i arv gennem generationer, derfor er det også en perfekt investering eller gave til hjemmet. I dag er der virkelig stor fokus på, hvordan vi indretter os i hjemmet. Der bliver lagt stor vægt på, at vi indretter os med personlighed og har fokus på detaljerne. Her er det smukt med nogle skønne designklassikere, som små statements i hjemmet. Vælg designs med både kant og karakter og sæt liv i indretningen. 

ARCHITECTMADE er toppen af Dansk design indenfor boliginteriør. 

De små detaljer i indretningen er vigtige for udtrykket i din bolig, derfor bør du grundigt overveje hvilke pynteting, du investerer i til hjemmet. Forskellige typer af træ gør det altid godt i indretningen, og det giver et flot og nordisk udtryk. 

Når der skal vælges pynteting til hjemmet, er det en god idé også at tænke bæredygtighed. Derfor er det et godt valg at vælge produkter, der er bæredygtigt fremstillet og holder længe, hvilket de lægger stor vægt på hos ARCHITECTMADE. Derfor kan du trygt vælge et produkt fra ARCHITECTMADE. Det vil være med til at definere stilen i din boligindretning.

Designprocessen hos ARCHITECTMADE

Selve inspirationen til ARCHITECHTMADEs designs kommer blandt andet fra historien. Der bliver kigget i arkiver, gennemsøgt museer og studeret tegninger for at finde helt unikke designs fra nogle af datidens førende arkitekter. Gamle smukke designs bliver værdsat påny og sat i produktion igen.

Derudover samarbejdes der med nogle af de mest anerkendte arkitekter i dag for at skabe nye produkter, der kan overføres i generationer. De holder øje med og udvikler nye talenter, der kan sætte sine præg i historien, med nye spændende designs, der der vil blive værdsat i generationer.

Fokus på kvalitet og bæredygtighed

Kvalitet og bæredygtighed er to ord, der ikke kan skilles ad hos ARCHITECTMADE, de to går hånd i hånd, og er en af grundstenene i produktionen.

Der er sat stor fokus på kvalitetskontrollen, derfor bliver alle ARCHITECTMADEs produkter berørt og gennemgået fysisk af menneskehænder, for at sikre at kvaliteten er 100% i top. 

Alle materialer er nøje udvalgte og håndplukket af de dygtigste eksperter fra hele verden.

ARCHITECTMADE bestræber sig på at minimere sine påvirkninger på miljøet og hele tiden forbedre bæredygtigheden af produkterne. De tager ansvar for miljøet, ved at producere langtidsholdbare produkter, som er bæredygtigt fremstillet. Produktionsmetoderne er miljøvenlige, med fokus på mennesker og samfund. Der bliver kontrolleret at medarbejderne, som er med til at fremstille ARCHITECTMADEs produkter, bliver behandlet retfærdigt og at materialerne, der indgår i produktionen er bæredygtigt fremstillet.

Alt dette bliver gjort for at sikre, at kunden modtager produkter af højeste kvalitet.

Hos ARCHITECTMADE er alles stemme vigtig. Hver medarbejder er en del af virksomhedens fremtid og succes. Derfor vægtes samarbejde højt, hvilket de mener, er afgørende for at have succes i denne branche.

Klassiske designs fra ARCHITECTMADE

HVAD OG HVEM

Sortimentet hos ARCHITECTMADE spænder bredt. Der er alt fra de smukkeste træfigurer/pynteting, lysestager og julepynt, til flot æstetisk køkkentilbehør, som vil pryde ethvert hjem.

Med de smukke træfigurer kan du bringe naturen og naturens materialer ind i indretningen af dit hjem. Du kan lave små personlige stilleben, som emmer af kvalitet og udsøgt smag. 

sammensæt et stykke dansk kunst/design sammen med en lille grøn plante på en flot træbakke, eller sæt en af Finn Juhls smukke skåle på en uperfekt stak med kogebøger i køkkenet. De organiske former i Finn Juhls design, danner sammen med stakken af bøger et personligt udtryk, og gør det uperfekte perfekt. Det er det, der gør indretning interessant. 

Arkitekterne bag de smukke designs er både ældre anerkendte arkitekter, og nogle af de nye hotteste navne inden for branchen. Her kan nævnes:

Finn Juhl

Poul Kjærholm

Bjarke Ingels

Kristian Vedel

Hans Bølling

Jørn Utzon

Hans Bunde

Paul Anker Hansen

Co Derr

Nikolaj Klitgaard

Lars Beller Fjetland

Peter Karpf

Alle Arkitekter og medarbejdere er med til at sikre fantastiske og holdbare designs, som vil holde i generationer.

Så sæt dig ned og find en af de danske designklassikere, som skal pynte i dit hjem gennem de næste mange år.