Tekstiler

Boligtekstiler online

Puder og plaider er et must i ethvert hjem - tekstiler skaber hygge og ro i boligen. Boligtekstiler som puder og plaider hører med til din boligindretning. De passer i din sofa, en plaid over stolen. 

Tekstiler til hjemmet

Boligtekstiler dækker bredt - det er både puder, plaider, viskestykker, klude, dækkeservietter, sengelinned og meget andet. En masse tekstiler som du ikke kan undvære i dit hjem.

Puder og plaider er et must i din sofa. Du kan hurtigt ændre lidt på din boligindretning ved at skifte dine puder og få andre farver ind - et godt eksempel er f.x. at du meget let kan gøre sofaen mere jule-agtig ved at skifte de klassiske puder ud med nogle røde puder.

Plaider hører også til i ethvert hjem - du bruger plaider både til de lune sommeraftener ude på terrassen, og på de kolde vinteraftener i sofaen. Det er fantastisk dejligt at putte sig godt ind i en plaid. Hos Gstyle.dk finder du flotte og klassiske plaider som er dejlig bløde at putte sig i. Plaider som ikke kradser. Plaider i 100% bomuld.

Din boligindretning er et spejl af hvem du er. Kan du godt lide farver, eller er du meget afdæmpet og klassisk i dit farvevalg - det vil let kunne ses på din indretning. Det er meget let at få farve ind i boligindretningen ved at bruge boligtekstiler.