Pernille Corydon Fingerringe

Feminine fingerringe

De smukke fingerringe fra Pernille Corydon findes både i sølv og forgyldt. Det minimalistiske og stilrene design afspejles også i hendes ringe. Flere ringe er justerbare, hvilket er et kæmpe plus. Det kan være svært at ramme lige præcis den rette størrelse når det kommer til fingerringe. Men flere af de smukke fingerringe fra Pernille Corydon er justerbare, så de passer på din finger. Feminine og unikke ringe som passer til tidens trend.

Tilføjet til kurv!
Smal Pernille Corydon fingerring - Silom i forgyldt sølv. Detaljeret og unik Pernille Corydon ring
Tilføjet til kurv!
Smuk og meget detaljeret fingerring fra Pernille Corydon - Silom sølv ring
Tilføjet til kurv!
Lille Daylight fingerring fra Pernille Corydon. Small Daylight ring i forgyldt sølv
Tilføjet til kurv!
Lille Daylight ring fra Pernille Corydon - Daylight ring i sølv
Tilføjet til kurv!
Unik og virkelig smuk sølvring fra Pernille Corydon. Fyldig Paris ring fra Pernille Corydon
Tilføjet til kurv!
Dekorativ Bali sølvring fra Pernille Corydon. Ring med motiv af solen
Tilføjet til kurv!
Unik Flare ring i sølv. Pernille Corydon Flare fingerring
Tilføjet til kurv!
Enkel og fin sølvring fra Pernille Corydon. Feminin lille Pernille Corydon fingerring

Ringe fra Pernille Corydon

Unikke og feminine fingerringe fra Pernille Corydon. Flere af ringene er justerbare og kan således justeres et par størrelser op eller ned. En justerbar ring kan du bruge på flere forskellige fingre, og derved skabe endnu flere kombinationer. 

Kollektionerne af ringe fra Pernille Corydon byder på flere forskellige udtryk. Hendes sortiment består af alt fra ringe med sten, ringe med emalje og nogle lidt større statement ringe - til fine, klassiske, små fingerringe.

Bestem selv om der skal skabes unikke smykke kombinationer, eller om det skal holdes enkelt og klassisk. Alle forgyldte og sølvringe er lavet af sterling sølv. Fingerringene er naturligvis nikkelfri.

Fuldend dit look med en flot ring fra Pernille Corydon. Smykker er med til lige at gøre det sidste med dit look og udtryk. Et smykke kan medvirke til at styrke selvtilliden. Når du selv føler god selvtillid, så stråler du også mere, og din fremtoning vil skinne mere. Mix gerne din ring med et smukt armbånd og en fin lang halskæde.

En ring i gave

En af de mest personlige gaver at give, er et smykke. Det kan være både halskæde, armbånd, ørering eller en fingerring. Et smykke er simpelthen bare så meget mere personligt - både at give og at modtage. Et smykke i gave vil altid have en historie, som du kan huske. 

Fingerringene fra Pernille Corydon er helt unikke på hver sin måde. Det er feminine ringe, som passer til kvinder i alle aldre. Klassiske ringe tilføjet et moderne twist. Fingerringe med et stilrent og elegant look. Virkelig smukke ringe af høj kvalitet.

Glem alt om, at det er svært at købe ringe på nettet. Flere af Pernille Corydons fingerringe er nemlig justerbare, så de passer på fingeren. Hvem synes du, der trænger til at blive forkælet med en smuk personlig Pernille Corydon ring.

Dansk smykkedesigner Pernille Corydon

Danske Pernille Corydon er opvokset i Kerteminde på Fyn. Hendes talent for design og håndværk blev mere og mere tydeligt i årene. I 2007 begyndte hun så at designe smykker. Og man må sige, at hendes kollektioner er blevet taget rigtig godt imod. Pernille Corydon smykker kan købes hos over 600 forhandlere og i 20 lande. Når talen falder på smykkedesignere, så kan man ikke komme udenom danske Pernille Corydon.

Hun har selv designet hvert enkelt smykke i hendes kollektioner. Hun bliver inspireret af det smukke i omgivelserne og omdanner det til former og indledende skitser. Pernille udtaler selv, at hun ser nye muligheder og spændende former, hvor end hun befinder sig.

Pernille Corydon er kendt for fine enkle kreationer, som passer perfekt til det feminine look.

Sådan passer du bedst på dine fingerringe

Det vil være rigtig godt, at du tager dine fingerringe af når du solbader, dyrker sport og inden du går i seng. Hvis din ring er forgyldt eller oxideret vil det bliver slidt i brug. Overfladebehandlingen kan holde længere, hvis du sørger for at rense ringene for svedrester, creme og parfume.

Du kan rense dine fingerringe i varmt vand tilsat lidt sulfo, og derefter tørre dem af med en blød klud. Du skal blot huske, at dine ringe bliver rene, men ikke blanke. Hvis du gerne vil have de skal være blanke, så de renses i sølv- eller guldrens. Du skal bare være opmærksom på, at sådan en rensemetode vil slide på forgyldningen.