Speedtsberg Tekstiler - Plaider

Indret med plaider og skind

Boligindretningen skal gerne være et spejlbillede af din personlighed. Det skal være et sted, hvor du føler dig godt tilpas. Uanset hvilken indretning du bedst kan lide, så hører der altid lune plaider med. Plaider er med til at skabe hygge og give god stemning til hjemmet. En plaid i sofaen som hænger over armlænet og et fåreskind i den stilrene stol - det giver en fantastisk atmosfære til indretningen

Plaider og skind til din bolig

Du kan nærmest ikke undvære plaider. En plaid er en del af hjemmet. Man forbinder ofte en plaid med de kolde måneder, hvor det bare er vildt hyggeligt at putte sig under en dejlig varm plaid i sofaen. Men du kan jo faktisk have brug for en god plaid hele året rundt. En lun sommeraften ude på terrassen bliver også lidt småkold til sidst på aftenen - her er det jo også ret lækkert at kan krybe under en plaid og stadig sidde udenfor og nyde en dejlig sommeraften selvom solen er gået ned.

Tæpper, også kaldet plaider, bliver sat sammen med ordet hygge. Forestil dig stearinlyset i vindueskarmen, en god kop kaffe eller varm kakao, en super spændende bog og så bare krybe under tæppet i sofaen - det er da indbegrebet af hygge. Der findes et utal af farver, mønstre og design indenfor plaider - gå på opdagelse og find lige den plaid, der passer til din stil og din indretning.

En plaid giver god stemning til din indretning. En plaid i sofaen er med til at give hygge og skabe god atmosfære. Hvis du mener at stuen trænger til lidt fornyelse, men ikke lige har råd til at købe en ny sofa, så er et nyt tæppe en god og billig måde at skabe fornyelse på til stuen.

Et fåreskind i den stilrene stol eller i sofahjørnet er også med til at gøre indretningen varm. Når du bryder det stilrene og tilføjer lidt hygge i form af tekstiler, så får det et helt andet udtryk, og giver personlighed til indretningen. Skind bringer varme og et strejf af naturen ind i din bolig. Enhver indretning har godt af at få et naturligt præg. Med skind giver du hurtigt et naturligt præg på din bolig. Skind kan bruges både i sofaen, i lænestolen, i køkkenstolen, på børneværelset. Du kan selvfølgelig også bruge skindet i din havestol, så du bedre kan holde varmen en sommeraften, når du sidder ude på terrassen.