WOUD Lysestager

Moderne og tidsløse lysestager

Lysestager vil altid være et hit. Vi elsker de levende lys og den skønne hygge og atmosfære, der følger med. Vi vil gerne gøre vores hjem hyggelig og personligt - her er lysestager perfekte. WOUD står bag nogle virkelig flotte lysestager. Moderne og klassiske lysestager som passer perfekt til den nordiske og skandinaviske boligindretning. Skal det være lysestager, der passer til det minimalistiske og stilrene hjem, så vil du elske lysestagerne fra WOUD. 

Hygge i det stilrene hjem

Vi vil gerne have det hele - et hjem som oser af hygge, personlighed og dejlig atmosfære, men samtidig må det også gerne ose af moderne indretning, stilrene linjer og lækker finish. Hvordan får vi så koblet det sammen til en, så det passer sammen. Her er lysestager en virkelig god metode. De levende lys er altid et hit, og giver masser af god stemning og hygge i hjemmet med det samme. Kan du godt lide det rå og minimaliske look, så vil lysestager i jern være perfekt. Er du mere til det bløde look med runde former, så vil lysestager i træ gøre forskellen i stedet.

WOUD Design står bag nogle virkelig flotte og enkle lysestager, som passer perfekt til det moderne og minimalistiske hjem. Det er lysestager i sort jern. De er firkantede men dog med lidt runde hjørner, som gør en kæmpe forskel. De runde hjørner er med til at bløde lidt op, så det ikke virker alt for hårdt. De sorte lysestager er perfekt til dig, som godt kan lide det stilrene hjem med det rå look.

Lysestager som altid er moderne

WOUD Design har designet lysestager, som aldrig går af mode. De er klassiske og moderne på samme tid. Det sorte jern vil altid kunne passe ind i hjemmet - både det minimalistiske hjem men også i det afslappede hjem. Vil du gerne have det stilrene look, så kan du stille lysestagerne for sig selv - det giver det enkle og stilrene udtryk. Vil du gerne have det mere personlige look, så kan du med fordel stille en WOUD lysestage sammen med en grøn plante og måske et personligt billede eller måske en træfigur. 

Lysestager passer ind i alle hjem. I Norden elsker vi simpelthen den hygge, der følger med lysetager og de levende lys. Der er da næsten ikke noget bedre, end en kold og våd efterårsaften, hvor man kan tænde for et par lysestager og så krybe under tæppet på sofaen. Vi er vilde med hyggen.

Lysestager i lækkert design

WOUD kan noget ganske særligt med deres design. Intet er overladt til tilfældighederne - i deres sortiment skinner både perfektion og enkelthed igennem. Det er altid lækkert med lidt nyt til boligen - når du ser lysestagerne fra WOUD i det lækre og stilrene design, så er det kærlighed ved første øjekast. Lysestager til fyrfadslys, kronelys og bloklys.

Hvis du sætter pris på lækkert design, så er jeg sikker på at du vil være vild med sortimentet fra WOUD. Med de skønne lysestager fra WOUD, er du sikret designs, der vil være stilrene og moderne mange år frem.