Plakater med planter

Stilfulde plakater med planter

Plakater med blomster og planter - plakater med grønne blade - plakater med kaktus. Det er ingen hemmelighed, at planter og blomster skaber stemning både indendørs og udendørs. Naturen får os til at føle en indre ro, og derfor har vi lyst til, at omgive os med den skønne natur. Vi bringer naturen indenfor og bruger den i stor stil i vores moderne boligindretning. Det gælder både med ægte planter, kunstige blomster, evighedsbuketter og ikke mindst med billeder og plakater.

Indret din bolig med flotte plakater med planter

Kaktus planter og succulent planter er meget moderne at bruge i indretningen. Planter giver ro og hygge i indretningen. Det er blevet meget in og moderne at have flere små grønne planter til at stå sammen i små dekorationer på et pyntefad. Pryd din væg med flotte kaktus planter og andre grønne succulent planter.

Du finder plakater med planter i både mørke farver og lyse farver. Retro-agtige plakater med planter og tekst. Kan du huske fra din mormors køkken, at der hang plakater med krydderurter - se den moderne og stilfulde udgave af disse krydderurte-plakater her.

Plakater med planter passer både til væggen i køkkenet og til væggen i stuen. Pryd væggen med flotte og stilfulde plakater med planter. Moderne plakater med planter, som er perfekte til den skandinaviske og nordiske stil. Flotte design plakater med plante motiver.

Plakater med planter og blomster

En smuk plakat med plantemotiv eller en plakat med naturlandskab, kan bringe følelsen af natur indenfor i stuen. Det får os til at føle dén indre ro vi opnår, når vi er helt tæt på naturen. Du kan komme i en nærmest meditativ tilstand, med rolige natur plakater. 

Vi har altid gerne ville have malerier med naturlandskaber på væggene. Førhen så man ofte malerier med smukke landskaber, et hyggelig lille hus i skovkanten, en naturskøn mark med køer, heste eller vildt gående. I dag går vi efter en mere moderne og stilren måde at bringe naturen indenfor. Derfor er det det meget populært at hænge plakater op i hjemmet med små udsnit af blomster, træer og planter. Den tendens følger vi selvfølgelig her på Gstyle.dk og derfor har vi også et stort udvalg af plakater med planter, plakater med blomster, enkle plakater med blade og plakater med krydderurter. 

Plakater til stuen. Plakater til køkkenet. Plakater til soveværelset. Plakater til entréen. Plakater til badeværelset. Der er ingen grænser. Disse plante plakater kan bruges til alle rum i boligen. 

Plakater med blomster er er ofte farverige plakater. Men hos Gstyle har vi både farverige plakater og plakater i dæmpede farver med blomstermotiver. Så uanset om du er til farve-spræl eller blot et farve-strejf, så har vi udvalget til dig.

Botaniske plakater - plakater med natur

Vi har et stor udvalg af plakater i lyse farver, plakater i mørke farver, plakater med enkle bladtryk, plakater med hvid baggrund, plakater med sort baggrund.

Plakater er en herlig måde, at lave lidt boligfornyelse på. Det er en utrolig nem måde at forny din indretning på. Det er billigt og nemt, at udskifte til nye lækre plakater med nye motiver.

Udvalget på plakat markedet er enormt. Så det kan være svært, at vælge sine favorit plakater. Men hvis du følger dit hjerte, og køber efter, hvad du selv synes er fedt, så vil det altid være en succes. Køb en plakat, der får dig til at smile, eller en der får dig til at tænke nærmere over livet, en der får dig til at føle nóget. Det kan være en plakat med en simpel stregtegning, eller en plakat med et fotografi fra naturen. Så længe det vækker en følelse eller en tanke hos dig, er det værd at invitere den indenfor. Du kan sagtens mixe et væld af forskellige plakater. Vælg plakater der supplerer hinanden flot, og får det bedste frem i hver enkelt plakat. Nogle kan være med flotte natur motiver, mens andre kan være plakater med tekst eller et udtryksfuldt citat. Derudover en simpel stregtegning, et danmarkskort og en abstrakt kunst plakat. Så sidder din plakatvæg lige i skabet. 

Udtrykket på din plakatvæg kan skifte dramatisk, alt efter hvilke rammer, du vælger til dine plakater. Med sorte rammer, skaber du en stor kontrast til væggen bagved og får brudt overfladen. Hvis du derimod vælger lyse rammer, får du et roligere og harmonisk udtryk med fokus på plakaternes motiver. Vi har de flotteste plakatrammer i træ, som giver dine plakater et stilfuldt og moderne udtryk. De findes selvfølgelig i flere farver og størrelser. Så gå endelig ind, og find en ramme til din nye plakat til hjemmet.

Plakater hører sig ikke kun til stuen. Du kan hænge dine plakater med blomster og planter overalt i boligen. Plakater er moderne i alle husets rum, selv børneværelset og badeværelset. Hvis du har en tom plet på væggen i et rum i din bolig, er en plakat med planter et fantastisk bud på, hvordan du fylder den med god stemning og positive energier.

Så gå på opdagelse blandt alle vores smukke plakater og find dine favoritter.

Mangler du en flot plakatramme til dine nye plakater med plante-motiv, så fortvivl ikke. Vi har nemlig også et flot udvalg af moderne og klassiske plakatrammer online.

Bring naturen ind i din bolig. Flotte og dekorative plakater med naturmotiver og plantemotiver. Køb dine plakater online her.