Meraki Badeværelsestilbehør

Afslappende stemning på badeværelset

Badeværelset skal være et sted, hvor man slapper fuldstændig af. Der må gerne være en god duft fra en duftfrisker - en afslappende følelse, som om man trådte ind på et wellness område. Har du et stort badeværelse med plads til karbad eller måske endda et spabad, så er det helt oplagt med et hjørne med nogle wellness produkter. 

Afstressende atmosfære på badeværelset

Meraki kan hjælpe dig godt på vej til et badeværelse med rolig og afstressende atmosfære. Har du prøvet at være på et wellness ophold, så ved du hvilken rolig og afstressende stemning, jeg mener. Den stemning, hvor du virkelig kommer helt til ro og hvor alle led i kroppen slapper af. Hovedet og alle dine tanker slapper af - det er så befriende. Bare ren velvære for krop og sjæl. Ofte skal der faktisk ikke så meget til, før at du også kan skabe den stemning på dit eget badeværelse.

For det første skal der være ryddet godt op - et rodet badeværelse med et gulv der flyder med vasketøj, det er ikke afstressende. Men en helt opryddet badeværelse, hvor der kommer dejlig lys ind. Meraki duftlys og duftpinde giver en fantastisk god duft til rummet. Der er flere forskellige dufte af vælge imellem - skal det være en opfriskende duft, eller måske en duft af blomster - du bestemmer.

Meraki badeværelsestilbehør i lækkert emballage

Når badeværelset skal indrettes med diverse tilbehør, er det ikke ligemeget hvordan det ser ud. Der skal være en harmoni og "rød tråd" igennem din indretning. Det giver mere ro for øjnene, så du netop får skabt den dejlige rolige atmosfære på dit badeværelse. Badeværelsestilbehøret fra Meraki er i nogle dejlige rolige farver. Det gælder både de fine toilettasker og håndklæder. Toilettaskerne er så flotte, at du faktisk gerne, vil have dem til at stå fremme. Skønne rolige farver som passer ind i den nordiske stil.

Der er nogle virkelig fine fade/skåle i marmor hvor din sæbe kan stå på - du vil elske at have det til at stå fremme. Emballagen fra de forskellige sæber, hårprodukter og hudplejeprodukter fra Meraki er så fine og enkle i deres udtryk. Rene og rolige farver som passer perfekt til badeværelset.

Gør badeværelset hyggeligt med Meraki

Badeværelset kan meget hurtigt blive nedprioriteret når der skal indrettes i hjemmet. Men det er faktisk også et vigtigt rum at gøre hyggelig. Badeværelset skal gøres hyggeligt og med god atmosfære - det skal være ren velvære og wellness for krop og sjæl at komme på badeværelset. Meraki tekstiler vil helt klart kunne gøre en forskel for dig. En af de nemmeste måder at forny et rum på, er ved at skifte tekstiler. De lækre tekstiler fra Meraki vil gøre en forskel for dit badeværelse - det er de lækreste rolige farver. De vil helt sikkert skabe en dejlig rar stemning og atmosfære på dit badeværelse.

Håndklæder fra Meraki er så lækre og bløde. Det er vigtigt med nogle gode håndklæder på badeværelset - de bliver både set og rørt ved hvert besøg på badeværelset. Håndklæder fra Meraki har et dejlig tonet look med udtryk af wellness. 

Badeforhænget - det fortjener også at blive udskiftet indimellem. Der er så mange fine badeforhæng i flotte mønstre og designs. En lille ting at udskifte, men som også vil gøre alverden for udtrykket på dit badeværelse.