Georg Jensen Vaser

Stilfulde vaser fra Georg Jensen

En vase fra Georg Jensen er en tidsløs klassiker. Den emmer af kvalitet og luksus i verdensklasse. Med et bæredygtigt og stilrent udtryk, holder den i mange år frem. Den vil skabe glæde hver gang den fyldes med en smuk buket blomster enten fra haven eller fra den lokale blomsterhandler. Men den gør sig også flot uden blomster, som en smuk skulpturel eyecatcher i reolen eller på hylden. Det gør den til et smukt og alsidigt indretningselement, som kan bruges overalt i din bolig. 

Skulpturelle og klassiske Georg Jensen vaser

Georg Jensen er et mærke der signalerer overskud, kvalitet og luksus. Man ved hvad man får, og det holder hvad det lover. Nøgleordene når man snakker om Georg Jensen, er fantastisk håndværk og kvalitet i et nyskabende design. Mange stilrene klassikere er kommet fra Georg Jensens brand gennem tidens løb. 

En vase fra Georg Jensen er det perfekte input i et smukt og stilfuldt hjem. Det er design, kvalitet og stil som holder i flere generationer. En smuk buket blomster fortjener at komme i en smuk vase. En Georg Jensen vase behøver dog ikke være fyldt med blomster for at være smuk - den er et virkelig smukt element i sig selv, og vil pryde i enhver indretning. Vasen som er dekorativ og smuk både med og uden blomster.

Georg Jensens klassiske design passer ind i enhver indretning. Georg Jensen mærket har markeret sig godt i branchen, og alle ved, at når man siger Georg Jensen, så er det ensbetydende med kvalitet og et godt håndværk. Klassisk, stilfuld og skulpturelle vaser til hjemmet.

Tidsløse og perfekte vaser til hjemmet

Når hjemmet skal indrettes, skal det matche din personlighed og stil. Hjemmet skal være et hyggeligt sted, hvor du virkelig føler dig godt tilpas, og når du sidder i din yndlingsstol og kigger rundt i rummet, så giver det dig en ro og tilfredshed. Det handler om at finde det smukke og hyggelige boliginteriør, som passer til din stil. De smukke vaser fra Georg Jensen er tidsløse og meget skulpturelle. Uanset hvilken stil, du gerne vil have i dit hjem, så kan en Georg Jensen vase passe ind. Det behøver ikke være et meget stilfuldt og minimalistisk indrettet hjem, for at Georg Jensen vaser passer ind. Der er så mange forskellige designs fra Georg Jensen. Både store gulvvaser og nogle mindre bordvaser.

Som sagt har Georg Jensen virkelig formået at slå deres navn godt fast i branchen. De har gået efter den tidsløse stil, som gør, at deres smukke vaser stadig efter mange år stadig er moderne og passer ind i utrolig mange hjem og indretninger.

Georg Jensen vaser udstråler elegance og stil. Det er tydeligt at se og mærke naturens i deres design. Georg Jensen Bloom Botanica vaserne er f.eks. designet med inspiration fra det særlige øjeblik, hvor en blomsterknop springer ud. Meget smukt og skulpturelt design.

Hvad er den perfekte vase? - der findes mange perfekte vaser. Det kommer naturligvis helt an på, hvad du går efter. Udvalget af vaser fra Georg Jensen dækker ethvert behov. Der er vaser til den lille håndplukkede buket fra haven, og der er vaser til den store buket fra blomsterhandleren. For mig er den perfekte vase også en vase, som jeg ikke lige bliver træt af i løbet af ganske kort tid. Vasen må gerne stråle af tidsløs stil og design. Personligt sætter jeg stor pris på en vase, som er smuk både med og uden blomster i. Og det må man sige, at Georg Jensen vaserne er - de er skulpturelle og et smukt element i indretningen, også uden blomster.

Georg Jensen vase - Dansk design

Vi er stolte over det smukke design fra Georg Jensen - det er dansk design. Smukke og stilfulde vaser til hjemmet. Vaserne passer perfekt både på hylden i stuen, i vindueskarmen sammen med en lysestage eller en grøn plante. Og vaserne passer perfekt til den smukke borddækning.

Georg Jensen står bag mange smukke kollektioner, som hver især har deres tidsløse og elegante designs. De forskellige kollektioner har hver sin personlighed og stil. Bernadotte kollektionen er f.eks. kendt for sine ikoniske riller/stiber. Detaljer som går igen i hele Bernadotte kollektionen lige fra det smukke køkkentilbehør, som bestik og kaffekander til boliginteriør. Bloom kollektionen har et design som er inspireret fra naturen, hvilket også kommer til udtryk i navnet. I denne kollektion finder man både vaser, skåle og lysestager.

Hvis du godt kan lide det stilfulde, det skulpturelle og det tidsløse look - og selvfølgelig høj kvalitet og håndværk, så er Georg Jensen vaser, det perfekte valg til dig.