Pernille Corydon Armbånd

Stilrene og enkle armbånd

Pernille Corydon smykker er kendetegnet ved det elegante og enkle look. Meget smukke armbånd, som du både kan bruge enkeltvis, men du kan også mixe og bruge flere af gangen. Det er fine og lette armbånd, så du kan sagtens bruge flere på samme tid, uden at det virker tungt og overfyldt. Pernille Corydon er dansk smykkedesigner med sans for detaljen. Armbånd der er tidsløse og enkle i designet. Det er smukke og feminine armbånd i høj kvalitet.

Feminine armbånd fra Pernille Corydon

Er du til elegante, enkle og feminine armbånd? Så vil du absolut elske armbåndene fra Pernille Corydon. De er så fine og lette - virkelig elegante og meget feminine. De smukke armbånd kan bruges enkeltvis, eller du kan mixe dem og bruge flere på samme tid. Armbåndene er meget fine og lette, så selvom du har flere på af gangen, så virker det ikke tungt og overfyldt på håndleddet.

Armbåndet er et af de accessories, som simpelthen bare hører sig til. Smykker er med til at fuldende din personlighed og dit look. Armbånd fra Pernille Corydon er af høj kvalitet. Hun er en dansk designer som virkelig har formået at slå sit navn fast indenfor smykkeindustrien. Hendes smykker bliver solgt i de store modebyer som New York, Barcelona, London, Berlin, Paris m.fl.

Et par gange om året kommer der nye kollektioner fra Pernille Corydon, så du vil hele tiden kunne finde et fint feminint armbånd, som passer til tidens trends og mode. Mix gerne dit armbånd med en flot halskæde og et par matchende øreringe.

Det perfekte armbånd = den perfekte smykkegave

Et Pernille Corydon vil helt sikkert være et gave-hit. Det er altid lækkert at give en personlig gave - og et smykke, det er helt klart under den kategori. Det kan både være et smykke til kæresten, din datter, veninden, din mor, svigermor. De smukke armbånd fra Pernille Corydon er tidsløse og enkle i designet. Derfor kan du også sagtens kombinere dem med andre accessories. Det er armbånd i høj kvalitet og med sans for detaljen. Pernille Corydon står for klassiske smykker, som dog har et twist af moderne stil. Hun laver smykker uden overflødige vedhæng og detaljer. 

Armbåndene er fremstillet af rent sterlingsølv (925). Nogle af smykkerne er oxideret, og andre er forgyldte. Alle smykkerne fra Pernille Corydon er naturligvis nikkelfri.

Hvordan passer du bedst på dine smykker?

Der er flere ting, du kan gøre for at  passe godt på dine Pernille Corydon smykker:

* husk at tage smykkerne af når du solbader, når du dyrker sport, og inden du går i seng

* både forgyldte og oxiderede bliver slidt i brug. Hvis du renser dine smykker for svedrester, creme og parfume, så kan overfladebehandlingen holde længere

* du kan rense dine smykker i varmt vand tilsat lidt sulfo. Tør dem med en blød klud. Smykkerne bliver rene - men ikke blanke

Pernille Corydon - dansk smykkedesigner

Den danske smykkedesigner er opvokset i Kerteminde på Fyn. Hendes interesse for håndværk viste sig i en tidlig alder, og gennem årene blev hendes helt unikke talent mere og mere tydeligt. I 2007 begyndte hun af fokusere på at designe smykker. 

Pernille Corydon finder inspiration i arkitektur, møbler, naturen, mode og i mennesker. Hun er meget observerende, og ser detaljer overalt, som inspirerer hende. Hun udtaler selv, at skabelsen er hendes store lidenskab. Hun ser hele tiden nye muligheder og former.

Fine og enkle smykker med kant er det fundamentale element hos smykkefirmaet Pernille Corydon. Hver enkelt kollektion fra Pernille Corydon har en historie. Et Pernille Corydon armbånd vil også have sin helt egen historie hos dig.