Våga Halskæder

Udsalg på halskæder - flotte feminine Våga halskæder

Alle kvinder elsker smykker - smykker er med til at kendetegne din personlighed. Er du til lette og elegante smykker, eller skal det være det fyldige smykke. Skal det være det feminine eller det rå smykke. Uanset hvilken type og personlighed du har, så har vi smykket til dig. 

Tilføjet til kurv!
Sølvfarvet dråbe på gunfarvet kæde
50%

Våga halskæde sølvfarvet drop, 80 cm

Før: DKK 189,00
Nu: DKK 94,00
Tilføjet til kurv!
Flot halskæde fra Våga
50%

Våga halskæde rosegold drop, 80 cm

Før: DKK 189,00
Nu: DKK 94,00
Tilføjet til kurv!
Halskæde med dråbeformet vedhæng
50%

Våga halskæde rosegold drop, 100 cm

Før: DKK 199,00
Nu: DKK 99,00
Tilføjet til kurv!
Mørke krystalperler på kort halskæde
50%

Våga halskæde med rosegold stjerne, 43 cm

Før: DKK 269,00
Nu: DKK 134,00
Tilføjet til kurv!
Våga halskæde med blå krystaller
50%

Våga halskæde Cinzia 3-row midnight

Før: DKK 299,00
Nu: DKK 149,00
Tilføjet til kurv!
Flot halskæde med kugle-vedhæng
50%

Våga halskæde Bellina Gun med vedhæng

Før: DKK 299,00
Nu: DKK 149,00

Våga halskæder - Gode tilbud på Våga halskæder online

Halskæderne fra Våga dækker hele spektret - lange eller korte halskæder, enkle eller fyldige halskæder, feminine eller rå halskæder. Våga har alle halskæder. 

Skal det være en klassisk halskæde, eller ønsker du en halskæde, som passer til moden lige nu - skal det være sølvkæde eller en lang perlehalskæde. Våga har halskæden du søger. Du kan bruge halskæderne enkeltvis, eller du kan vælge at sætte dem sammen, så du bruger et par stykker sammen på samme tid. Kombiner en lang og en kort halskæde, og se hvilken flot effekt, det lige pludselig giver. Halskæden er det accessorie, som du ikke kan undvære - en halskæde er altid flot, og passer til alt.

Halskæden er et must - halskæden er det accessorie, som du ikke kan undvære. Uanset om du har kjole på, t-shirt og jeans, så er halskæden altid utrolig smuk at have på. Halskæden giver det feminine touch og er tit prikken over i'et. Våga halskæder er kendt for høj kvalitet til lav pris - uanset om du er til tunge og fyldige halskæder, eller du er til lette og mere feminine halskæder, så finder du helt sikkert en halskæde fra Våga, som passer lige til din stil. 

Du kan bruge halskæderne alene eller du kan vælge at sætte et par stykker sammen. Du kan sagtens bruge to krystalperlekæder sammen. Eller du kan tage en lang og sætte sammen med en kort kæde. Kun fantasien sætter grænser. Sæt en stålkæde sammen med en perlekæde og se hvilken effekt det lige pludselig giver. Kombiner det rå look med det mere feminine - du bestemmer.

Alle halskæderne fra Våga er naturligvis nikkelfri.