Mette Ditmer Badeværelsestilbehør

Stilfuldt badeværelsestilbehør

Badeforhæng som tilfører et kunstnerisk udtryk til dit badeværelse. Sæt kulør og stil på indretningen af dit badeværelse med de fine håndklæder. Med det smukke Mette Ditmer badeværelsestilbehør er du godt på vej til et mere personligt og hyggeligt badeværelse.

Sådan indretter du et badeværelse

Vi hører jo så tit, at når hjemmet skal indrettes, så husk at indrette det personligt. Og hvordan gør man så lige indretningen personlig. Der er flere ting, du kan gøre når du skal indrette hjemmet personligt. Når badeværelset skal indrettes kan du med fordel indrette det med detaljer og specielle ting, der giver ekstra kant og udstråler din personlighed. Det kan være alt fra hvilken farve klinkerne på badeværelset har, farven på dine håndklæder, hvilket nips du stiller frem. Der er mange ting, der kan gøres undervejs for at indrette badeværelset med personlig stil.

Badeværelset er ikke kun rummet, hvor man er på toilet og i bad. Badeværelset er rummet, hvor vi starter og slutter vores dag. Det skal være et rum med en god og rar stemning, så du bliver i godt humør både når du vågner og når du skal i seng.

Du kan gøre badeværelset mere hyggeligt og personligt hvis du har lidt nips til at stå fremme. Et par stearinlys/duftlys i vindueskarmen kan gøre underværker - ikke nok med at de giver en skøn wellness stemning, så udstråler det levende lys hygge, velvære og god atmosfære. Du kan stille en grøn plante på hylden. Grønne planter giver en afslappet og personlig stemning. Blomster og planter er ikke kun forbeholdt stuen. De er en fantastisk måde at pifte dit badeværelse op på. Blomster i en flot vase gør badeværelset mindre sterilt, og en god måde at tilføre lidt farve til det ofte hvide rum.

Håndklæder behøver ikke kun ligge foldet sammen i et skab eller en skuffe. Du kan gøre opbevaringen på badeværelset både dekorativ og stilfuld ved at integrere hylder og kurve til opbevaring af håndklæder og lignende.

Du må ikke glemme badeforhænget - et badeforhæng siger faktisk en del om dig, som person. Dit badeforhæng afspejler din personlighed - er det et badeforhæng med klassisk look, farverigt look, mønstret look. Et farvet eller mønstret badeforhæng tilfører badeværelset karakter.

Bruseforhæng fra Mette Ditmer

Hvis du godt kan lide stil, kvalitet og lækkert design, så vil du elske de fine bruseforhæng fra Mette Ditmer. Det er bruseforhæng med skønt grafisk design og med nogle virkelig fine farvekombinationer, som let kan bruges i resten i indretningen på badeværelset. Det er stilfulde badeforhæng, som tilfører et kunstnerisk udtryk til badeværelset.

Mette Ditmer badeforhæng er dekorative og bidrager samtidig med lidt farve og personlighed i et ellers ofte anonymt badeværelse. Det er unikke og praktiske badeforhæng i et elegant og smukt design. Shop din eksklusive boligindretning til badeværelset - indret med stil, kulør og personlighed.

Stilrent og eksklusivt design fra Mette Ditmer. Badeforhængene tager udgangspunkt i enkelt design med rene og lige linjer. Der er tænkt på design, kvalitet og koncept. Dansk design fra Mette Ditmer. Skab velvære og god stemning på badeværelset med de flotte og stilfulde badeforhæng fra Mette Ditmer.

Dansk design fra Mette Ditmer

Mette Ditmer er en anerkendt designer indenfor boligtilbehør og diverse boligtekstiler. Der er tænkt på alle de små detaljer i hendes sortiment. Det er ofte de så detaljer, som gør hele forskellen. Sortimentet er desuden kendetegnet ved høj kvalitet. Der er lagt vægt på at hendes produkter skal bidrage til velvære og skabe god energi/atmosfære. Badeforhængene fra Mette Ditmer udstråler velvære og stil på samme tid. Som tidligere sagt, så er det de små detaljer - f.x. på badeforhænget er det valget af de rigtige farvenuancer. Det må ikke være for mørkt eller for sart. Men lige præcis de helt rigtige farvetoner i den helt rigtige kombination - det er det, som lige skaber det sidste pift i din indretning på badeværelset.

Det er dejligt at få tilført lidt farve på badeværelset. Et badeværelse kan meget hurtig komme til at virke for sterilt og ikke særlig hyggelig. Badeforhængene fra Mette Ditmer er helt klart et skridt i den rigtige retning. Med de fine badeforhæng tilfører du en skøn stemning af velvære til rummet. Der kommer lidt farve på badeværelses-indretningen, men uden at det bliver farverne, der overskygger det hele. Det er rolige farver og mønstre på badeforhængene.

Hvis du gerne vil tilføre et kunstnerisk udtryk til dit badeværelse, så skal du vælge et badeforhæng fra Mette Ditmer. Det er badeforhæng med stil og i høj kvalitet. Det er badeforhæng i skønne tidløse designs og med rolige nuancer, der står godt til ethvert badeværelse.

Mette Ditmer badeforhæng kan være med til at fuldende dit badeværelse, så rummet står både elegant og funktionelt på samme tid.

Når du ikke vil gå ned på kvalitet og stil, så anbefaler vi helt sikkert et Mette Ditmer badeforhæng. Det er det sikre valg af badeforhæng, der står distancen år efter år både når det kommer til stil og kvalitet. Find dit foretrukne Mette Ditmer badeforhæng her.