Pernille Corydon Øreringe

De perfekte øreringe til dig

Øreringe fra Pernille Corydon er så utrolig smukke - de er både feminine, tidsløse, helt unikke og meget elegante. Der er øreringe, som passer til enhver stil. Skal det være store creoler, små creoler, hænge øreringe, eller ørestikkere i både små og lidt større modeller. Kollektionen af øreringe fra Pernille Corydon har det hele. Du vil helt sikkert kunne finde det perfekte par øreringe, der passer til dig. Fuldend looket og udtrykket med et par øreringe - skal det være moderne eller klassisk stil?

Moderne øreringe - klassiske øreringe

Uanset hvilken stil du har, så kan du finde et par øreringe i Pernille Corydons kollektion, som vil passe til dit look. Er du på udkig efter et par moderne øreringe, eller er du mest tilhænger af det klassiske udtryk. Kollektionen af øreringe fra Pernille Corydon indeholder det hele. De klassiske creoler i flere forskellige størrelser. Ørestikkere som hænger fra øret, eller som går op af øret. Ørestikkere med fylde eller måske øreringe, som vender ind mod halsen. Gå på opdagelse i universet af smukke og feminine øreringe fra Pernille Corydon.

De klassiske og stilrene øreringe, som du kan bruge igen og igen. Øreringe i sølv eller forgyldt med helt enkle detaljer og elegant udtryk - de øreringe, som simpelthen bare hører til i vores helt egen smykkesamling. Indimellem vil vi godt skeje lidt ud og have et par lidt mere moderne øreringe - måske med et farvet sten, fordi den lige passer til en bestemt kjole til en bestemt anledning. Øreringene fra Pernille Corydon har det hele - hun formår at skabe øreringe med sans for detaljen. Selvom det er en stor ørering, så er den stadig utrolig elegant, fordi den har det rene og enkle udtryk. Alt overflødigt er skåret væk, så der er kun det fine tilbage.

Pernille Corydon smykket du må eje

Vi har alle vores helt egen stil og udtryk. Du har sikkert også et par favoritbukser eller kjole/nederdel. Når det look skal fuldendes, så hører der sig et favoritsmykke til. Du kan helt sikkert finde et par Pernille Corydon øreringe, som vil blive dine favorit-øreringe. Et par øreringe, som simpelthen bare passer til alt og alle lejligheder. Smykkernes enkle udtryk gør, at du kan bruge dem til hverdag. Du kan sagtens mixe de forskellige smykker på kryds og tværs. Man behøver ikke kun at bruge de smykker sammen, der er i samme serie. 

Øreringene fra Pernille Corydon er kendetegnet ved et stilrent og elegant udtryk, hvor både det feminine og høj kvalitet går op i en højere enhed.

Find den perfekte gave til dig selv eller en du holder af - gå på opdagelse i universet af de smukke Pernille Corydon smykker. Halskæder, armbånd, fingerringe eller øreringe.

Om Pernille Corydon

Den danske smykkedesigner Pernille Corydon er opvokset i Kerteminde på Fyn. Hun har altid interesseret sig for håndværk, og i 2007 begyndte hun så at designe smykker. Et meget vellykket valg - i dag er der over 600 som forhandler hendes smykker. Du kan købe Pernille Corydon smykker i 20 lande, så man må sige, at hun virkelig har formået, at slå sit navn godt fast indenfor smykkeindustrien.

Hun har selv designer hvert enkelt smykke i hendes kollektioner. Pernille Corydon bliver inspireret af de smukke omgivelser vi befinder os i, og omdanner det til former og indledende skitser til nye smykker. Det kan være en storby, eller havet, en ø. Hun finder hele tiden nye muligheder og spændende former, hvor end hun befinder sig.

Vi er utrolig stolte over at forhandle Pernille Corydons smukke og elegante øreringe. Meget fine og enkle kreationer, som vil passe perfekt til det feminine look. Øreringe som vil omkranse ansigtet på allerbedste vis.