House Doctor Sofaborde - Rulleborde

Sofaborde, rulleborde og sideborde

House Doctor står bag mange super lækre designs - også når det kommer til sofaborde, sideborde og rulleborde. Der er borde til hver stil og smag. Find det sofabord eller rullebord, som passer til din personlighed og indretning. Sofabordet er ofte samlingspunktet for hygge, så du skal finde et bord, som matcher jeres behov.

Det perfekte sofabord, sidebord eller rullebord

Hvordan finder man det perfekte sofabord, det perfekte sidebord eller det perfekte rullebord? Hvad er dit behov, din smag og din stil. House Doctor har lavet noget super lækre designs indenfor de små borde og rulleborde. Er du på udkig efter runde sofaborde, som lapper ind over hinanden. De runde borde giver et mere blødt og følsomt udtryk. Mens de lidt større og massive firkantede borde, giver udtryk for rå, styrke og maskulinitet. Hvordan er din indretningsstil og din personlighed - din indretning hænger sammen med din personlighed.

Kan du godt lide at have et læsehjørne med en god lænestol og skammel - så vil det være helt perfekt med et lille sidebord ved siden af til læselampen og med plads til kaffekoppen. Det er også rigtig flot at have et sidebord ved siden af sofaen i den ene ende. Du skaber hurtigt hygge ved at stille lidt nips og måske et familiebillede på bordet.

Rulleborde er kommet for at blive - House Doctor har designet nogle virkelig lækre rulleborde, som er meget populære. Rulleborde som passer ind til den klassiske og moderne indretningsstil. Et rullebord kan bruges til mange forskellige ting - brug det som et bar-bord med dine drinksglas og diverse flasker. Du kan bruge rullebordet til nips, en lysestage og lidt billeder.

Alt afhængig af stil og personlighed - gå på opdagelse i universet blandt sofaborde, sideborde og rulleborde. Jeg håber, du finder lige det du søger. Er der et specifikt sofabord, sidebord eller rullebord fra House Doctor, du gerne vil have, men ikke kan finde det her på siden - så bare ring eller skriv, så vil vi prøve at skaffe det hjem til dig.