Hoptimist Smiley

Gule glade Smiley Hoptimister

Gør hverdagen lidt sjovere med de glade smiley Hoptimister. De giver så meget glæde og så mange smil på læberne. Det var også ideen bag Hoptimist - netop at sprede glæde og smil. En Hoptimist står egentlig bare og smiler og venter på at du giver den et lille dask, så den kan hoppe og virke endnu mere energifyldt og fuld af liv.

Livsglade gule smiley Hoptimister

Trænger du til et smil, så skal du blot kigge på en af de søde smiley Hoptimister. Så kan du ikke undgå at få et smil på læben. 

Selvom du bor meget stilrent, så vil den gule smiley Hoptimist altid kunne passe ind. Hoptimisterne har et trofast stilrent design og fåes i flere størrelser og udgaver. Skal det være en Hoptimist med hjerte-formede øjne, eller skal det måske være Hoptimisten med solbrillerne, Hoptimisten med det kæmpe store smil. Du bestemmer - der er så mange forskellige at vælge imellem blandt Hoptimisterne. Fælles for dem alle er dog, at de er så hyggelige og spreder så meget glæde i ethvert hjem. 

Hoptimisterne er elsket af både børn og voksne. Børnene skal ikke være ret gamle, før de godt ved at Hoptimisten blot skal have et lille dask, og den begynder at hoppe. 

De livsglade Hoptimister så første gang dagens lys tilbage i 1968. Det var den danske møbelsnedker Hans Gustav Ehrenreich, som lavede dem. De blev produceret i 1968 - 1974. Kendetegnet for Hoptimisterne dengang var de stærke farver og runde former. I 2009 blev Hoptimisten så relanceret - stadig med fokus på farver og former. Og stadig med produktionen i Danmark.

Designet bag Hoptimisterne er et design, som stadig holder - det er blevet mere end retro. Hoptimisterne er blevet videreudviklet, i nye materialer og med flere udtryk.

Smil til verden og verden smiler tilbage - det må vist være en af talemåderne bag Hoptimist. Hoptimisten smiler altid til dig, og spreder glæde hver gang, du kigger på den.

Den gule smiley Hoptimist er perfekt til børneværelset, til vindueskarmen eller måske på sidebordet ved siden af lampen. Du kan altid finde plads til den glade Smiley Hoptimist.