Hoptimist

Indret med Hoptimist

Smil, optimisme og godt humør - det er hvad Hoptimist står for. Man kan da kun smile, og blive i godt humør af, at se på en hoppende hoptimist. Giv en Hoptimist og mærk glæden ved at give. Der findes et kæmpe udvalg af Hotimister, så du finder sagtens en Hoptimist til enhver lejlighed. Ideen bag Hoptimisterne er, at sprede masser af glæde og sætte et smil på alles læber.

Spred glæde med Hoptimisterne

En dansk klassiker - Hoptimisten.

Vi er meget stolte over at få lov at forhandle de altid smukke og glade Hoptimister. Der findes Hoptimister til enhver lejlighed. Skal det være Hoptimister i træ, de gule smiley Hoptimister, Hoptimister til barnedåb eller bryllup, de svingende Birdie Hoptimister eller en af de mange andre Hoptimister - der er et kæmpe udvalg.

Ideen bag Hoptimisten var, at sprede glæde og smil. Og hånden på hjertet - så kan man da også kun smile og blive i godt humør, når der står en hoppende Hoptimist. Det er da lige til at blive i godt humør af.

Det oprindelige Hoptimist design blev skabt af Hans Gustav Ehrenreichs i 1960'erne og 1970'erne i hans træværksted i Stilling lidt uden for Århus. Efterfølgende har Hoptimisterne fået nyt liv. Hoptimisterne bliver stadig produceret i Danmark. Der bliver lagt vægt på det danske design samt at de bliver produceret i Danmark som oprindeligt.

En Hoptimist skaber masser af glæde. Hoptimisten skaber gensynsglæde hos alle, der kan kende dem tilbage fra 1970'erne. Møder du Hoptimist for første gang, vil du helt sikkert også få et smil på læben. Hoptimisten er kommet for at blive - man kan vist godt sige at Hoptimisten er udødeliggjort. Det er en klassiker som passer ind i alle hjem.

Hoptimistens design er enkelt og hyggeligt. De klassiske Hoptimister er i 2 - der er en pige og en dreng. Også kaldet Bimble og Bumble. Pigen Bimble har en nederdel på, så derfor er hendes ben kortere og fjederen længere. Drengen Bumble har shorts på, og derfor kan du se mere af hans ben, og fjederen er mindre.

Hvem skal forkæles og få et smil på læben - spred glæde og godt humør med de skønne Hoptimister.