Andersen Furniture Sofaborde

Sofaborde/Sideborde/Bakkeborde

De små runde sideborde kan stå ved siden af sofaen eller måske sammen med en stol. Sidebordene er blevet utrolig populære. De har en dejlig størrelse, så der både kan stå en læselampe, der er plads til en kop kaffe, dit yndlingsblad eller måske lidt nips. Sideborde og sofaborde fra Andersen Furniture er i stilrent design som holder.

Moderne sideborde og sofaborde

Stuen er boligens hyggerum. Det er her, der bliver slappet af i sofaen med en god bog, måske en god film og lidt levende lys. Det er vigtigt at få valgt de rigtige møbler til stuen, så der er masser af god energi og atmosfære. Der er mange måder hvorpå du kan gøre din stue hyggelig. Der er kommet mange forskellige udgaver af de små populære sideborde. Der er en årsag til at de er blevet så populære - sidebordene. De passer ind alle steder - de har en fantastisk størrelse. Bordet er perfekt til en læselampe lidt nips og din kaffe. Bordet kan som sagt stå alle steder. Stil det sammen med din yndlingslænestol. Du kan stille bordet i forlængelse af sofaen. Sidebordet er dekorativt i sig selv, og kan derfor også sagtens stå alene i et hjørne i stuen.

Bor du i en lille lejlighed og ikke har plads til det store sofabord, så kan jeg helt klart anbefale et sidebord. Brug sidebordet som sofabord i starten, og når du så flytter i noget større, så kan bordet bruges som hyggebord andetsteds i stuen.

Møbler fra Andersen Furniture er utrolig smukke og skal opleves. Det er så flot håndværk og med de skønneste designs. Både design og kvalitet holder i flere generationer. Stilrent, smukt og med rene linjer.

Du vil ikke fortryde det, med et møbel fra Andersen Furniture.