Georg Jensen Pyntefade - Skåle

Eksklusive fade og skåle

De smukke fade og skåle fra Georg Jensen er i de lækreste designs. Det er fade og skåle til dig, som sætter pris på stilfulde og lækre designs. Georg Jensen er luksus i verdensklasse. Det er designs, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Georg Jensen står inde for godt håndværk og høj kvalitet. Det er ikke uden grund, at de er Kongelig Hofleverandør. Georg Jensen er et sikkert valg.

Stilfulde skåle til pynt og til køkkenet

De smukke skåle fra Georg Jensen er både praktiske og smukke. Nogle af skålene er egnede både til at servere snacks, brød og andre lækkerier i. Samt at de er så smukke i sig selv, at de er flotte bare at have til at stå til pynt.

Skålene har et væld af anvendelsesmuligheder og kan bruges til mange anledninger. Lad dem stå til pynt i stuen på skænken. Du kan bruge dem til frugtskål eller brødkurv på spisebordet, eller måske som opbevaring. Et fad eller en skål er ofte meget dekorativt, og kan derfor bidrage til den røde tråd i din boligindretning. Der er mange muligheder.

Det er også en super lækker detalje, at servere lækre snacks og små godter i de mindre skåle. Det viser stil og elegance - at man godt kan lide lækkert design og godt håndværk.

Indret med Georg Jensen skåle og pyntefade

Vi elsker at gøre noget ud af vores hjem og indretning. Hjemmet skal være det sted, hvor du føler dig fuldstændig hjemme og kan slappe af - indenfor dine egne 4 vægge skal du føle dig tryg og godt tilpas. Du skal kunne slappe helt af og bare være dig selv. Din indretning er ikke helt uvæsentlig her. Din indretning skal være en afspejling af din personlighed. 

Når spisebordet ikke er i brug, kan det godt blive lidt kedeligt at se på. Så er det selvfølgelig oplagt, at udnytte pladsen og stille et flot fad eller en lækker skål fra Georg Jensen. Du kan f.x. fylde skålen med noget lækkert frugt - når det står fremme, og ser lækkert og indbydende ud, er det ofte nemmere for husstandens medlemmer at få den daglige dosis af det grønne. 

De små skåle fra Georg Jensen kan bruges til at servere lækre snacks og andre lækkerier i. Men du kan også bruge dem til pynt. Stil gerne en skål sammen med en af de smukke Georg Jensen lysestager og måske en grøn plante. De små opstillinger skaber en dejlig hygge i indretningen. Georg Jensen skålene er også så smukke og dekorative i sig selv, så du kan også sagtens lade en skål stå alene på reolen eller skænken. Den vil pynte uanset hvad. De smukke udformninger fra Georg Jensen er simpelthen ikke til at stå for. Det er håndværk og stil i verdensklasse. Georg Jensen er en af de mest succesrige designvirksomheder i Danmarkshistorien. Alle kender mærket og ved, at det er virkelig kvalitet og design på højeste niveau.

Georg Jensen skåle og fade i stilrent design

Georg Jensen har eksisteret siden 1904, og har formået at slå sit navn fast i hele verden. Det er luksus i høj kvalitet. Stilrene og klassiske designs. Georg Jensen står bag mange lækre designs til hjemmet. Uanset om det er Georg Jensen julepynt, lysestager eller måske noget tilbehør til køkkenet eller baren, så kan Georg Jensen klare det. Så du kan holde stilen i hele hjemmet og til alle anledninger.

Indret hjemmet med de smukke og yderst stilfulde skåle og fade fra Georg Jensen. Det er stilfuldt og klassisk look med et twist af moderne. Det er smukke designs og udformninger. Store og små skåle til alle anledninger. Gå på opdagelse i det smukke univers af lækre Georg Jensen skåle og fade til dit hjem.