Mette Ditmer Sengetøj

Et luksuriøst soveværelse

Soveværelset er det sted, hvor vi lader op og hvor vi starter og slutter vores dag. Derfor er det en rigtig god ide, at omgive sig med skønt interiør, som fuldender følelsen af velvære og afslapning. Det lækre sengetøj fra Mette Ditmer er helt klart med til at kan give dig følelsen af luksuriøs velvære. Få en skøn nattesøvn i lækkert og stilfuldt sengetøj. Det er sengetøj i virkelig lækre farver, som giver soveværelset en dejlig rolig atmosfære.

Fuldend din soveværelsesindretning

Skab ro og velvære i dit soveværelse. Indret dit soveværelse så rummet emmer af afslapning og rolig atmosfære, så dit sind kan slappe af og få en rigtig god nattesøvn. En afdæmpet belysning spreder en afslappende stemning. Et gulvtæppe for enden af sengen kan også være med til at fuldende følelsen af velvære.

Indret dit soveværelse med lækkert interiør, som leder tankerne hen på den nordiske natur. Indret et luksuriøst soveværelse hvor der er plads til afslapning. Det smukke og lækre sengetøj fra Mette Ditmer er helt klart med til at gøre soveværelset lækkert og udstråle ro og velvære. Men der skal også lidt hyggeligt interiør ind i rummet for at fuldende den rolige stemning, hvor du kan slappe helt af.

Soveværelset skal ikke glemmes under boligindretningen - det er altid hyggeligt med et par smukke lysestager på en fin hylde. Indret med lidt pynteting på en hylde og nogle skønne personlige billeder eller plakater på væggene.

En god nattesøvn i luksuriøs velvære

En god nats søvn er for mange alfa og omega for humøret resten af dagen. Vi kender alle talemåden om, at det er vigtigt, at få det rigtige ben først ud af sengen. Det er ikke kun mobilen, som har brug for opladning om natten, nej, vi har alle brug for et godt sted at lade op, når dagen er slut, og for at starte dagen på den bedst mulige måde.

Det er derfor afgørende, at den vigtige nattesøvn får de bedst mulige betingelser. En god måde at sikre det på, er at sørge for, at soveværelset udstråler ro og velvære. Og så er det vigtigt med kvalitetssengetøj, som opleves blødt og behageligt mod kroppen og hjælper dig med at slappe af. Her er Mette Ditmers sengelinned et fantastisk bud, som både i udseende og kvalitet udstråler luksuriøs velvære. Det fås i to forskellige materialer og er efter min mening både stilfuldt og virkelig lækkert design. Her er både noget til den mere sprælske side og til dig, der foretrækker det mere enkle, rolige udtryk. Jeg har selv svært ved at vælge, hvilken jeg er mest vild med, men se dig omkring på hjemmesiden og find din favorit.

Kvalitet og luksusmaterialer

Mette Ditmers sengetøj findes i to lækre kvaliteter, som det kan være svært at vælge imellem. Den ene er den eksklusive bomuldssatin, som gør sengetøjet både blødt og glat. Derudover giver bomuldssatin sengetøjet en rigtig flot glans, som udstråler luksus. Bomuldssatin holder sig flot vask efter vask og har den egenskab, at det holder rigtig godt på kropsvarmen. Fantastisk til en frossenpind som mig.

Knap så kendt er nok kvaliteten bomuldspercale, som Mette Ditmer anvender til en del af sengesættene. Percale er en teknik, hvor stoffet væves på en måde, så sengetøjet bliver åndbart, dvs. det hhv. køler og varmer afhængigt af rumtemperaturen. Så når det er varmt, opleves sengetøjet kølende, og når natten er kold, opleves det varmende. Det gør sengetøjet virkelig velegnet til den nordiske nat, som om sommeren kan være rigtig varm, mens den om vinteren ofte byder på minusgrader. Bomulsspercale er derudover både blødt og slidstærkt og bevarer sin blødhed vask efter vask. Absolut et produkt, du bør afprøve – men jeg er nødt til at advare dig om, at du sikkert ender med at blive helt afhængig af det

Man kan nok ikke kalde sengetøj en ”interiørdel” i sig selv, men de smukke designs på Mette Ditmers sengetøj er i hvert fald et sikkert sats, hvis du går efter at indrette et stilfuldt og elegant soveværelse. Et soveværelse, der udstråler en atmosfære af ro og velvære.

Farverne er rolige og afstemte med et skønt twist: Alle Mette Ditmers designs har en for og en bagside med hvert sit tryk, det, hun kalder ”double-face”, en tosidet farveeffekt i afstemte farver. Du kan altså vende dyne og pude efter behag og med ét sæt sengetøj opnå forskellige udtryk. Eller du kan prøve at vende blot en lille del af dynen, når du reder sengen, så du får et flot farvespil – se på billederne her på hjemmesiden og lad dig inspirere.

Elegant design i soveværelset

I ungdomsboligen eller på ungdomsværelset skal der ofte være plads til lidt af hvert i et enkelt multifunktionelt rum. Et bord til lektielæsning eller til at spise ved, en reol til studiebøgerne, en lænestol til gæster, en vasketøjskurv osv. Og så selvfølgelig en seng. Her er det ofte en udfordring at skabe et roligt udtryk. Ét af de midler, man kan tage i brug til at undgå kaos, er at fokusere på, at sengen/soveafdelingen udstråler ro og velvære. Her er smukt og lækkert sengetøj en nødvendighed. Gerne i kombination med et stilfuldt sengetæppe eller en lækker plaid, som man kan rede sengen med helt eller delvist. Til at skabe denne ro er Mette Ditmers sengetøj fantastiske bud.

Mange eksperter peger på, at det har stor betydning, hvordan vi indretter vores sovepladser især i fht. farver og lys, så vi optimerer muligheden for at sikre velvære og en god ramme for søvnen. For mig er den gode nattesøvn afgørende, og jeg vil gøre næsten alt for at sikre den. Jeg hader at fryse om natten, og jeg elsker følelsen af blødt og lækkert nyvasket sengetøj. Mette Ditmers sengetøj er derfor et rigtigt godt valg til at sikre en god ramme for min søvn.