Nava Copenhagen

Feminine og stilfulde smykker

Utrolig smukke og elegante smykker fra Nava Copenhagen. Stilen er meget feminin og fin. Det er smykker, som er lavet med henblik på, at de kan mixes på kryds og tværs. Hos Nava Copenhagen mener de, at det er vigtigt, at man har mulighed for at kombinere sin smykker, så det giver mulighed for flere forskellige looks, uden at det behøver koste en formue. Sæt prikken over i'et og style dit outfit med et stilfuldt smykke fra Nava Copenhagen. 

På eventyr med Nava Copenhagen

Det feminine udtryk, som præger smykkerne fra Nava Copenhagen, kommer bl.a. af deres organiske former og inspirationen fra naturen. Smykkerne tager dig både med på rejse under havets overflade, en tur på stranden og på en aftenvandring under nattehimlen. Smykkerne er alle lavet i 18K forgyldt sterling sølv og indlagt med enten strålende zirkoner i forskellige størrelser eller fine og virkelig smukke ferskvandsperler.

Flere af kollektionerne fra Nava Copenhagen inviterer os med til at dykke ned og opleve koralrevet under havoverfladen – en smuk og fortryllende verden med havfruer og koraller i alverdens farver og former. Koralrevets magi er tydelig i de smukke bankede overflader i sofistikerede former. Sammen med de unikke og sarte ferskvandsperler skabes det fine feminine touch.

Det maritime univers tager afsæt i smykkedesignernes mange rejser rundt i verden, som også har givet input til deres øvrige kollektioner. I det hele taget er der et strejf af eventyr over smykkerne fra Nava Copenhagen.

Eventyrets magi kan vi også finde herhjemme på vores mere nordlige breddegrader fx under den stjerneklare nattehimmel. Uendeligheden er både fascinerende og dragende. Stjernerne blinker i velkendte og mytiske konstellationer, og månen skifter form fra hver nat. Inspirationen herfra er også tydelig i Nava Copenhagens fine smykker enten som stjerneskud, der falder i skønne øretråde eller zirkoner, der stråler og glimter.

Brug smykkerne enkeltvis eller til stacked look

Smykkerne fra Nava Copenhagen tæller både små enkle halskæder og armbånd, som egner sig godt enten enkeltvist eller i kombination med andre kæder i et stacked look. Dertil kommer de lidt større og glamourøse øreringe, som fint kan optræde alene. Endelig har Nava Copenhagen også flere elegante petite øreringe, som gør sig utroligt godt i mix med andre øreringe.