Våga Armbånd

Gode tilbud på armbånd - klassiske og feminine armbånd

Et armbånd er et must hos enhver kvinde - du kan bruge armbånd til alle lejligheder. Et armbånd er så smukt, og er med til at kendetegne dig personlighed. 

Tilføjet til kurv!
Sæt-tilbud med 2 armbånd - Våga armbånd på tilbud
22%

Våga armbånd Megan tilbud

Før: DKK 358,00
Nu: DKK 279,00
Tilføjet til kurv!
Tilbud på Våga armbånd
50%

Våga armbånd Round Rock Burgundy

Før: DKK 199,00
Nu: DKK 99,00
Tilføjet til kurv!
Bordeaux læderarmbånd fra Våga
48%

Våga armbånd Copenhagen Burgundy

Før: DKK 269,00
Nu: DKK 139,00

Våga armbånd - Altid gode tilbud på Våga armbånd online hos Gstyle.dk

Armbåndende fra Våga passer til alle kvinder - du kan selv bestemme, om du er til det feminine look, det enkle look eller det lidt mere rå look. Uanset hvilket look, du passer til, så har Våga armbåndet, der passer til dig.

Du kan vælge at bruge armbåndene enkeltvis, eller du kan sætte dem sammen, så du bærer 2-4 armbånd på samme tid. Sæt evt. et perlearmbånd sammen med et læderarmbånd og et krystalarmbånd - se hvilken effekt det giver hinanden. Du mixer det rå med det feminine.

Armbånd passer til et par jeans og de passer til en flot kjole til en tur i byen - Våga har både klassiske armbånd og armbånd, som følger tidens trend og mode. Armbånd med eller uden vedhæng. Elastikarmbånd som bliver viklet om håndleddet flere gange, og derfor giver en flot fylde og look. Armbånd med guld, sølv eller rhodium - du bestemmer. Udvalget er stort - du kan helt sikkert finde nogle armbånd herover, som passer til dig og dine behov.

Armbånd passer til alle og til alle anledninger - brug armbånd til hverdag og til fest. Våga er kendt for høj kvalitet til en lav pris, hvor alle kan være med. Mix dine Våga armbånd, så du bruger 3 eller 4 armbånd på samme tid. Du kan evt. sætte et perlearmbånd sammen med et læderarmbånd og se hvilken effekt det vil give på håndleddet. Kombiner det rå look med det feminine. 

Sortimentet bliver løbende opdateret, så du vil altid kunne finde smarte armbånd, som passer til tidens trend og stil. 

Alle smykkerne fra Våga er naturligvis nikkelfri.