House Doctor Hylder

Unik og personlig stil med hylder

Indret dit hjem med en unik og personlig stil med hylder fra House Doctor - dit hjem skal være et spejlbillede af din personlighed. Det skal være et sted, du føler dig godt tilpas. Derfor er det vigtigt, at du vælger det interiør og møblement, som passer til din personlighed. Hylderne fra House Doctor har et twist, som gør, at de passer godt både til det rå look men også til det mere bløde look, med deres runde og bløde linjer. Giv dit hjem personlig stil med hylder fra House Doctor.

Moderne indretning med House Doctor

De smukke hylder fra House Doctor passer ind i alle hjem. Du finder hylder der passer til entreen, hylder til stuen, hylder til køkkenet, ja hylder til hele hjemmet. En hylde på den hvide væg er med til at skabe liv og hygge i hjemmet. 

En hylde giver dig mulighed for at skabe et personligt udtryk i din boligindretning. Du kan stille dine favorit pynteting på hylden. En vase med nogle friske blomster, et personligt billede - pynt din hylde og giv indretningen et personligt og nærværende udtryk. 

Det kan være svært at finde lige den perfekte hylde. Vi har prøvet at samle nogle forskellige forslag til hylder, som måske kunne passe ind til lige dit hjemog din boligindretning. Hylderne fra House Doctor passer perfekt til den nordiske og skandinaviske boligindretning. House Doctor formår at mixe det rå med de bløde, så hylderne fremstår helt perfekte og har mange anvendelsesmuligheder.

Er du på udkig efter en hylde i stål, en gallerihylde, hylde med retro-look, hylde med knagerække - House Doctor har det hele. En hylde må gerne give hjemmet et personligt udtryk samtidig med, at hylden også gerne må have en praktisk anvendelse. Det er flot med en hylde i køkkenet til krydderierne og kogebøgerne. En hylde på børneværelset til lidt pynteting og måske nogle børnebøger. En hylde i stuen til pynteting og en buket friske blomster. Giv dit hjem stil og personlighed med en flot og stilren hylde fra House Doctor.

Understreger din personlighed

En hylde er ikke bare en hylde. Med den rette hylde kan du understrege din personlighed i indretningen af dit hjem. Skab hygge og personlighed med de skønne hylder fra House Doctor. Der findes hylder til alle hjem og stilarter. Mange af hylderne fra House Doctor passer perfekt ind i den moderne og stilrene skandinaviske indretning.

De mange hylder kan bruges i alle rum til forskellige formål - nogle til praktiske formål og andre bare til at skabe hygge og bruges til udstilling af smukt boliginteriør. Det kan være, at du er samler af smukke træfigurer, så kan du udstille nogle af dem smukt på en flot hylde.

Du kan også lave fine små stilleben på en hylde. Læg et par flotte bøger eller nogle eksemplarer af dit yndlingsmagasin på hylden. Stil en flot vase med friske blomster eller en smuk evigheds buket ovenpå, og sæt et par flotte lysestager til ved siden af. Så har du en fin lille opstilling til at skabe hygge i dit hjem.

Måske du er til spræl og farver til at sætte kulør på hverdagen, så kan det være perfekt med en enkel stilren hvid hylde, til at skabe kontrast og derved fremhæve dine farverige bøger, vaser eller andet boligtilbehør. Det skaber fokus på lige netop det, du vælger at sætte på dín hylde. 

Praktisk og stilren i soveværelset

House Doctor har også lavet nogle fantastiske hylder, der er perfekte som natborde. Hæng dem ved siden af sengen, så er den klar til “godnat bogen”, læsebrillerne og mobiltelefonen.

Praktisk og stilren og så er der ikke noget, der står på gulvet og fylder, så det er nemt lige at svinge støvsugeren under eller helt problemfrit for robotstøvsugeren lige at komme til, når det trænger.

Flot og æstetisk på badeværelset

Hæng en lille hylde på badeværelset til at fremhæve dine flotte parfumeflakoner og en lille flot smykkeæske. Sæt en frisk grøn plante, evt en hængeplante i den ene side af hylden for at give et frisk pust. Du kan vælge en større hylde for at få plads til mere opbevaring, eller du kan vælge en af de smarte hylder, hvor der er indbyggede knager, så er der til at hænge håndklæderne på samtidig.

Hyggelig og indbydende i entreen

I entreen er en hylde perfekt til at stille en kurv eller krukke til lige at smide nøglerne i, når man kommer hjem. Så ligger nøglerne på sin plads, uden at rode, og man ved altid, hvor de er næste gang man skal ud af døren. Du kan evt. også stille et familiebillede på hylden sammen med, så er det altid en dejlig oplevelse at komme ind af døren, og som det første se dem, du holder allermest af. House Doctor laver tilmed hylder, hvor der samtidig er indbyggede knager, så er der også til at hænge jakken, når du kommer ind af døren. Perfekt til en mindre gang eller entre.

Kunstgalleri i fordelingsgangen

En fordelingsgang er ikke altid forbundet med at være det mest hyggelige rum i boligen, men det kan du ændre på ved at lave en gallerivæg. Der er ikke plads til store møbler og andet, der fylder ud af i rummet. Men små gallerihylder, fyldt med flotte billeder af dejlige minder får gangen til at fyldes med hygge og glæde. Vælg gerne flere hylder, der er ens, med ens rammer til billederne i sort/hvid for at skabe et roligt og stilrent udtryk. Det vil helt sikkert gøre en forskel og skabe glæde længe.

Krydderihylde i køkkenet

En hylde i køkkenet kan både gøres praktisk og hyggelig. Brug hylden til at sætte dine krydderier pænt op. Eventuelt i nogle flotte krydderiglas. Det kan enten være nye eller nogle gamle i retrostil afhængig af, hvilken stil du omgiver dig med i din bolig. Sæt dem sammen med yndlings kogebogen for at fuldende looket. Du kan også vælge at lave en hylde kun til friske krydderurter. Det ser fantastisk lækkert ud med friske krydderurter i køkkenet, og så smager det jo bare super at bruge i madlavningen.

Mulighederne er uendelige. Der er ingen grænser for, hvad de flotte hylder kan bruges til. Så er du på udkig efter en hylde til din bolig, så har House Doctor det hele. Der er hylder i stål, gallerihylder, hylder i rattan, hylder med knagerække. Vi har prøvet at samle nogle forskellige forslag til hylder, som måske kunne passe ind til lige dit hjem og din boligindretning. En hylde må som sagt gerne give hjemmet et personligt udtryk, samtidig med at hylden også gerne må have en praktisk anvendelse.