Speedtsberg Vaser og Potter

Vaser og urtepotter fra Speedtsberg

Urtepotter og vaser i de lækreste designs fra Speedtsberg. Grønne planter giver masser af liv og glæde i din bolig - hop derfor med på den grønne bølge, og find lige præcis den vase eller urtepotte, der vil være perfekt til din favoritplante. Gør din bolig hyggelig og personlig med en lækker vase eller potte fra Speedtsberg.

Vaser og potter i stilrent design fra Speedtsberg

Elsker du også planter i boligen. Find den perfekte potte eller vase her, og skab et helt unikt udtryk i dit hjem. Vaser og urtepotter findes i så mange former, farver og materialer. Du må gerne mixe de forskellige materialer, for derved at skabe mere liv og kontrast.

Det er fantastisk flot at lave en lille opstilling eller dekoration på din reol, hvor du stiller en vase sammen med en lysestage og evt. et billede. Du kan bl.a. bruge et pyntefad til at stille det på.

Vaser og potter fra Speedtsberg er lavet i meget smukt og stilrent design, som passer perfekt til den nordiske boligindretning. Blomster og grønne planter i dekorative og stilfulde vaser og potter er med til at sprede glæde og en skøn stemning i dit hjem.

Urtepotter og vaser findes i et kæmpe udvalg af udformninger, farver og stilarter. Speedtsbergs sortiment passer perfekt til den nordiske stil - smukke potter og vaser som passer perfekt til tidens grønne trend. De grønne planter er ofte det sidste finish på indretningen - man skal ikke undervurdere hvilken magt planterne har over indretningen og udtrykket.

Kig dig omkring og bliv inspireret - måske finder du din nye yndlingsvase eller potte blandt Speedtsbergs sortiment. Køb dine vaser og potter online hos Gstyle.dk