ENAMEL Copenhagen Armbånd

Elegante og feminine armbånd

Et armbånd kan noget ganske særligt. Du kan bruge et enkelt armbånd for det enkle og fine udtryk - eller du kan vælge at sætte lidt mere spræl på og mixe flere armbånd for derved at få lidt mere fylde og et andet udtryk på håndleddet. Armbånd fra ENAMEL Copenhagen er fine feminine armbånd med smukke farvede perler.

Feminine armbånd med detaljer

Et armbånd er med til at fuldende dit look eller få dig til at skille dig ud. Du kan bære et enkelt armbånd alene for at få et helt enkelt og feminint udtryk. Eller du kan vælge at sammensætte flere forskellige armbånd på tværs af kollektioner, og derved skabe din helt egen personlige stil. Vælg gerne et sæt matchende øreringe, der passer til et af armbåndene for at fuldende looket.

ENAMEL Copenhagen har designet armbånd, der er helt enkle og klassiske. Men de er allermest kendt for deres flotte armbånd med perler. De emaljerede perler indgår i næsten alle deres armbånd, hvilket giver associationer tilbage til brandet, da ENAMEL betyder emalje. 

ENAMEL Copenhagen er et dansk smykkebrand og smykkerne bliver designet af Marie Rantzau. Hendes inspiration til at designe smykker, startede da hun rejste rundt i verden. Hun fandt forskellige metaller, emaljer, sten og perler som satte hele ENAMEL eventyret i gang. 

Smykkerne bliver produceret i Thailand på både små og store værksteder og samarbejdet med disse værksteder vægtes rigtig højt i produktionen hos ENAMEL Copenhagen.

Et smukt armbånd med små fine perler i forskellige lækre og nøje sammensatte farver, sætter virkelig prikken over i'et, på et let sommer outfit. Det giver skønne associationer til ferier i det fjerne østen med sol og varme. Man kan kun blive glad af, at se på de smukke farver, der harmonerer på flotteste vis i armbåndene fra ENAMEL. 

Armbåndene produceres både helt fine, tynde og ekstra feminine, men også i en lidt større og kraftigere udgave. Begge med små fine emaljerede perler i de skønneste farver.

Fine detaljer på armbånd

Forskellen ligger i detaljen.

Alle ENAMEL Copenhagens armbård er designet med en ektra fin og lækker detalje. De er nemlig produceret med en lille fin perle ved låsen på armbåndene. Den lille diskrete, men samtidige opsigtsvækkende perle, kendetegner ENAMEL og gør ethvert armbånd til et statement. Den sætter prikken over i'et og signalerer, at hér er tænkt over detaljerne.

ENAMEL har også designet flotte armbånd med vedhæng, som er med til at fortælle netop din historie. Et hjerte der signalere kærlighed, eller måske et smukt lille firkløver, der fortæller sin helt egen historie, er med til at gøre armbåndet personligt, og give det karakter og kant.

Med et ENAMEL-armbånd får du et smykke, som du kan bære hele livet. Den høje kvalitet sørger for, at farve og form holder. Og så er der lagt vægt på at designet aldrig går af mode. Med et armbånd fra ENAMEL får du den perfekte balance mellem detaljer og enkelthed i designet, som gør at du kan bære de smukke armbånd hele livet.

Hos ENAMEL Copenhagen kan du altså vælge et armbånd med perler, en klassisk kæde eller dit favoritvedhæng, det er helt op til dig. 

Vælg lige præcis dét, du kan lide, og som passer til din personlige stil. Fremhæv din karakter og vælg et af de smukke ENAMEL Copenhagen armbånd. Alle smykkeskrin bør indeholde ét lækkert armbånd, men også gerne flere. Det er en del af smykkemoden der er kommet for at blive, så lad dig endelig inspirere til at udvide eller fornye din smykkesamling.

Armbåndet - den perfekte gave

Et smukt armbånd er den perfekte gave, til en du holder af. Det kan være gaven til din mor, din veninde, din kone eller kæreste eller gaven til din søster. Det vil med garanti bringe glæde både og give og modtage. Det er en gave der holder længe og som frembringer gode minder, om jeres unikke forhold til hinanden. Uanset om det er til fejring af fødselsdag, mors dag, bryllupsdag, konfirmation, studenter eller en “bare fordi gave” vil det bringe glæde i mange år frem. Du kan selvfølgelig altid kombinere de flotte armbånd med smukke øreringe, halskæder og fingerringe, for at fuldende dit personlige look.