WOUD Hylder - Småmøbler

Hylder og møbler i populært design

Hvis du godt kan lide det innovative look og designs, som samtidig er tro mod enkeltheden, så vil du helt sikkert elske hylderne og småmøblerne fra WOUD. Der er tale om møbler, hvor kvaliteten er helt i top, lækkert design og fantastisk funktionalitet. WOUD arbejder sammen med flere forskellige kendte designere på flere af deres kollektioner. Det er designermøbler der hitter i indretningen. Indret med lækkert moderne design, som holder i mange år.

Moderne hylde i populært design

Der er så mange forskellige slags hylder at vælge imellem, når du skal indrette din bolig. Husk blot at gøre op med dig selv, hvilken funktion hylden skal have, og hvilken stil, du ønsker at køre med i indretningen. Skal hylden hænge i køkkenet, så du har styr på kogebøger og krydderier. Er det en hylde til stuen, hvor der skal være nips og hyggeting på. Hvilken stil kan du bedst lide - skal det være tunge møbler, lette og enkle, hylder i træ eller jern. Der er rigtig mange smukke og virkelig lækre hylder og småmøbler i det fedeste design, så det kan virkelig godt være en jungle at finde rundt i. Så for din egen skyld, er det en god ide, at du ved lidt om, hvad det helt præcist er, du går efter.

WOUD står bag en virkelig lækker hylde som er utrolig populær. Stedge hylden - den er elegant at se på. Meget smuk og i flot design. Hylderne fungerer egentlig som svævehylder. Man tror det ikke umiddelbart, når du lige ser hylden, idet hylden er temmelig smal. Men den er lidt tykkere inde ved væggen, så der lige nøjagtig er plads til et beslag, som den kan hænge fast i på væggen.

Hylden der altid er på mode

En hylde går aldrig af mode. Den er et must i enhver indretning. Hylden er perfekt til at gøre indretningen hyggelig og personlig. Selvom man måske kører den minimalistiske stil, så hører det sig alligeve til med lidt nips og nogle personlige billeder - en hylde er perfekt til at give lidt hygge på den hvide væg. Der skal faktisk ikke så meget til for at skabe lidt hygge og personlig udtryk til indretningen. En grøn plante giver hygge med det samme - den smukke rolige grønne farve gør helt automatisk noget. Hvis du stiller en af de populære træfigurer og måske en lysestage og et personligt billede, så har du lynhurtigt skabt en dejlig og hyggelig atmosfære.

Det er også dejligt med en hylde på børneværelset. Den vil være perfekt til børnebøgerne og måske lidt sager, som barnet selv har lavet. 

En hylde er med til at skabe liv i rummet. Med de smukke hylder og andre småmøbler fra WOUD Design er du sikker på, at du får høj kvalitet, smukt design og lækker funktionalitet. Der er ikke gået på kompromis med noget - der er tilgengæld kræset for detaljerne.