WOUD Design

Møbler og interiør fra WOUD Design

WOUD er en dansk virksomhed, som laver design møbler og boliginteriør i høj kvalitet. Der er virkelig kræset for detaljerne hos WOUD - der er tale om utrolig lækkert og eksklusivt design. Missionen med produkterne fra WOUD er, at såvel perfektion og enkelthed skal skinne igennem. Hele sortimentet har en betydning, et formål og en funktion.

Tidsløst design til den nordiske indretning

Hos WOUD skaber de møbler og interiør, som bunder i nordiske design traditioner. De tror på, at tidsløst designa kan udtrykke personligheder, vække følelser, inspirere og skabe smukke hjem. Du kan ikke andet end elske de smukke produkter fra WOUD - det er kærlighed ved første blik. WOUD kan noget helt særligt.

WOUD Design så dagens lys i 2014. Grundlæggerne Mia og Torben Kofoed, som står bag firmaet, har mere end 50 år tilsammen i møbel- og interiørbranchen, så de ved godt hvad der rør sig på markedet og har en god føling med de forskellige designs. De ønsker at skabe stilfulde møbler og interiør til hjemmet. Intet er overladt til tilfædigheder - både når det gælder form, funktion, materialer og innovation. Deres stilfulde sortiment er lavet til dig, og det er lavet til at skal bruges.

Designermøbler, lamper og tilbehør til boligen

Det er altid lækkert med lidt nyt til hjemmet. Det kan være noget nyt boliginteriør, måske en ny lampe eller er det et nyt møbel, du er på udkig efter. Det danske WOUD står bag virkelig lækre designermøbler og andet godt til boligen. Det er stilrene og langtidsholdbare designs, hvor der er kræset for detaljerne. Hvert produkt har en funktion, et formål og en betydning. Hele deres sortiment hænger sammen - du kan genkende helheden og mulighederne ved de enkelte produkter.

Sortimentet fra WOUD passer perfekt til den nordiske og skandinaviske boligindretning. Hvis du godt kan lide innovative designs, som samtidig er enkle og stilfulde, så vil du elske WOUDs produkter. WOUD arbejder sammen med flere forskellige kendte designere på de forskellige kollektioner. 

Stilrent og minimalistisk design til hjemmet

WOUD design er blandet andet kendetegnet ved ved deres stilrene og minimaliske designs, som vil passe helt perfekt ind i den skandinaviske indretning. Når du ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet og design - så er du gået rigtigt med WOUD. De sørger nemlig for at der både er kærlighed ved første blik, fantastisk funktionalitet og design og kvalitet i verdensklasse.

WOUDs sortiment indeholder alt fra de stilrene møbler, smukke designs indenfor belysning og virkelig lækkert tilbehør til boligen. Unikke designs med deres helt egen historie. Oplev det spændende boligunivers fra WOUDs. Hvis du godt kan lide innovative designs, som samtidig er tro mod det enkle look, så vil du elske WOUD. Skønne lysestager og pynteting der passer til den moderne indretning.

Med de skønne produkter fra WOUD er du sikret originale designs, der både vil være stilrene og moderne flere år frem.