ENAMEL Copenhagen Halskæder

Halskæder med perler og farver

De smukke halskæder fra ENAMEL Copenhagen er kendetegnet ved stilfuldt design, hvor der er fokus på perler og farver. Perlehalskæden er en god klassiker, som ENAMEL Copenhagen har videreført med et godt mix af flotte farverige perler. Halskæden er must-have smykket, som du altid kan bruge - også til T-shirt.

Det klassiske smykke - halskæden

Det danske smykkemærke ENAMEL Copenhagen er kendt for deres stilfulde og feminine smykker til kvinder. Næsten alle deres smykker er tilført et islæt af emalje. ENAMEL betyder nemlig emalje og er derfor et af kendetegnene på smykkerne. Farverne som ENAMEL bruger i deres designs er nøje udvalgt og sammensat med omhu. Det gør, at smykkerne fremstår utrolig stilfulde og harmoniske. ENAMEL Copenhagen så dagens lys for første gang i 2012, hvor Marie Rantzau, med stor passion stiftede firmaet. Siden har det taget fart, og i dag er det et af de mest solgte smykkebrands i Skandinavien, og er godt på vej ind på markedet i Europa.

Det gælder i særdeleshed også deres smukke og stilfulde halskæder.

Halskæder til enhver lejlighed

ENAMEL Copenhagen designer de lækreste halskæder, som hver især er unikke, hvilket giver dem deres helt egen karakter. De laver alt fra helt enkle kæder, med stilfuld karakter til fine perle-halskæder i de skønneste farver. Der bliver eksperimenteret med både former, størrelser og farver, men der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Der bliver simpelthen designet halskæder, der kan udvælges til enhver lejlighed. Dit outfit kan piftes op, hvad enten det er hverdag eller fest. Der vil altid være en halskæde, der passer til lige netop den begivenhed, du skal bruge den til. 

Der er gjort et stort nummer ud af detaljerne på ENAMEL Copenhagen smykkerne. Der er nøje tænkt over designet og udvælgelsen af materialer.

Halskæden - Den perfekte og personlige gave

Halskæden er for mange kvinder en af de vigtigste detaljer på outfittet hver eneste dag. Derfor er det også perfekt at give en halskæde i gave, til en du holder af. Det er et smykke, der vil blive brugt og båret med kærlighed. Det indeholder minder og historie, og bringer glæde hver dag. 

Uanset om begivenheden er fødselsdag, konfirmation, årsdag, mors dag eller “bare fordi du er i mine tanker”, så er det en unik og speciel gave at give og modtage. 

Udvælg den der minder dig om hende og hendes stil, tænk over hvad hún kan lide, så finder du den helt rigtige halskæde, som vil glæde hende hver eneste dag.

Der er mange forskellige styles at vælge ud fra. Der er de helt enkle og klassiske guldkæder, eller nogle med smukke, betydningsfulde vedhæng. Lige nu er et af de største tendenser inden for smykker, de smukke perle-halskæder.

Smykker generelt er, og vil altid være en af de mest personlige gaver, du kan give. Uanset om det er et armbånd, et par øreringe, en fingerring eller måske en halskæde - når du bærer smykket, vil du altid sende personen, som har givet dig smykket en ekstra tanke. Et smykke som gave har altid været et hit blandt kvinder.

Nutidens største trend

ENAMEL Copenhagen laver de smukkeste halskæder med små fine emaljerede perler i de skønneste farver. Nøje udvalgt og sammensat, så der virkelig er stil og harmoni i hver enkelt kæde. Det tilføjer virkelig femininitet til dit look. De er allesammen forskellige og udtrykker noget forskelligt, Hvis du f.eks vælger den flotte og farverige Rainbow model, understreger du det legesyge og humoristiske. Find din indre lille pige frem og nyd de smukke farver, som er så fint sammensat.

Du kan også vælge at gå med den helt klassiske hvide farve, som spiller utrolig godt sammen med den gyldne guldkæde. Kæden udstråler den fineste elegance, som sætter et fint touch på dagens look.

ENAMEL har også designet nogle kæder, der virkelig leger med formsproget. De er designet med mere form og fylde i kædens enkelte led. Det giver et helt andet udtryk, end den helt fine guldkæde. Det giver kæden et mere chunky look, som kan noget andet. Sammensat med lidt større perler, som selvfølgelig også er emaljerede, giver det et utroligt lækkert og udtryksfuldt smykke.

Sæt ekstra power på dit look

Føl dig fri til at bære lige præcis de smykker, du synes allerbedst om. Smykker kan få dig til at føle dig både smukkere og stærkere. Emaljen på smykkerne er et symbol på den styrke, som alle vi kvinder besidder. Det giver dig styrke og power, til at være den kvinde, du stræber efter at være.

Du kan vælge at sammensætte flere forskellige halskæder, og dermed sætte endnu mere power på dit look. Ved at bære flere kæder samtidig, skaber du ekstra opmærksomhed og fokus på dine smykker.

Så bare kom i gang med at finde lige præcis de smykker, der får dig til at føle dig ekstra smuk, powerfuld og stærk. Her hos Gstyle.dk har vi det hele!