Spring Copenhagen

Det nye klassiske interiør

Spring Copenhagen er en dansk virksomhed, som bringer meningsfulde, autentiske og ikoniske designs til live. De skaber kvalitets produkter med en lang levetid. Essensen er den originale idé, høj kvalitet, funktionalitet og de gode historier. De står bag lækre interiør produkter, design af høj kvalitet. Spring Copenhagen vækker tidligere designs til live - de sørger for det nye klassiske interiør som du vil elske at have stående i din bolig. Smukt interiør som skaber god stemning og atmosfære i indretningen.

Moderne og klassisk boliginteriør

Danske Spring Copenhagen har dybe skandinaviske rødder, og er meget passioneret når det kommer til nye idéer, lækkert design og høj kvalitet. Spring Copenhagen står for det nye klassiske. Deres passion for design og godt håndværk, er let genkendelig i deres unikke designs med gode funktionaliteter og historier. Deres navn "Spring" refererer til foråret, årstiden hvor alt springer ud, men især også til følelsen af foryngelse, fornyelse og fejringen af nye idéer, der bliver bragt til live. Gamle klassikere bliver vækket igen - i en nyere udgave, men stadig med det gode klassiske look.

De går efter at finde simple og unikke design med brugbare kvaliteter. Det skal være tidsløse designs, som holder. Designs som kan blive det nye klassiske. Hos Spring Copenhagen tror de på, at design af høj kvalitet er med til at give bedre livskvalitet og kan være med til at inspirere alle mennesker.

Interiør fra Spring Copenhagen

Spring Copenhagen står for smukke og stilede designs. Du finder både pynteting, figurer, lysestager, vaser og andet boligtilbehør med dybe rødder i den danske designhistorie. Spring Copenhagen går tilbage i designhistorien og genfinder og nyfortolker tidligere glemte design og sætter deres eget præg på. 

Vil du gerne have, at din indretning skal emme af god stil og gode historier, så skal du blot gå på opdagelse i universet af boliginteriør fra Spring Copenhagen. Find det kreative design som skal sætte prikken over i'et i din indretning.

Et godt eksempel på hvordan Spring Copenhagen vækker tidligere designs til live, kan nævnes Peberfuglen. Peberfuglen er en kvalitetspeberkværn i mahogni, ask, ahorn og valnød. Fuglen blev skabt af danske Sven-Erik Tonn-Petersen tilbage i 1950'erne. Peberfuglen blev efterfølgende et eftertragtet samlerobjekt. Da Spring Copenhagen genproducerede Peberfuglen i 2015, blev den atter meget populær. Peberfuglen kan igen bringe liv og glæde på middagsbordene.

Moderne indretning med Spring Copenhagen

Det vil både være moderne og klassisk indretning, når du tager Spring Copenhagen med i din indretning. Det er smukke klassiske træ-figurer, fade og lysestager mm., som får nyt liv hos Spring Copenhagen. Figurer bevarer det klassiske touch, men får samtidig tilført et nyt og moderne touch. Det er boliginteriør, som du kan have mange år frem. Det er høj kvalitet og virkelig lækkert design. Du vil bestemt ikke fortryde et produkt fra Spring Copenhagen.

Det er smukt interiør lavet i det fineste træ. Når du indretter hjemmet, er det en god idé at bringe lidt træ med i indretningen. Træ er med til at give varme og sprede god atmosfære. Vi er stolte over at forhandle de smukke varer fra Spring Copenhagen, og kan kun give de bedste anbefalinger, til deres utrolig lækre træ-figurer, vaser, pyntefade, lysestager mm.