ENAMEL Copenhagen

Klassiske og stilfulde smykker

ENAMEL Copenhagen smykker er kendetegnet for at høre til det legende lette, feminine univers. Det er feminine smykker med skønne perler i stilfulde farvemix og designs. Dansk smykkebrand med elegante og tidsløse designs. ENAMEL Copenhagen går ind for smykker, som er designet ud fra det minimalistiske look og tidløs elegance. Kombiner gerne dine ENAMEL Copenhagen smykker på kryds og tværs - enkle smykker men med et stærkt udtryk. Pift dit look op med smykker.

Feminine smykker fra ENAMEL Copenhagen

ENAMEL Copenhagen er et dansk designet smykkemærke, som er med på moden og skaber både nytænkende, klassiske og stilfulde smykker. Virksomheden tog form i 2012 og har siden taget hele Skandinavien med storm, og er også godt på vej ind på det europæiske marked.

ENAMEL betyder emalje, og det har altid været en af kendetegnene ved mærket. Også i dag bruges emaljen i smukke feminine farver, som en smuk detalje på flere af smykkerne.

Perler indgår som en stor del af designet på smykkerne hos Enamel, det er med til at understrege det legende lette og feminine udtryk, som man forbinder Enamel med.

ENAMEL Copenhagen kommer med 4 kollektioner om året: Spring/Summer, High Summer, Autumn/Winter og Christmas. Alle kollektionerne er forskellige og kan mixes på kryds og tværs. 

Smykker skaber historie

Smykker er med til at udtrykke hvem du er, og du kan understrege din egen personlige stil ved at vælge de rette smykker. 

Siden stenalderen har mennesker brugt smykker, både for at vise social status, tilhørsforhold, profession, men selvfølgelig også bare som pynt og for at vise et specielt kunstnerisk udtryk. 

Det samme gør vi i dag. Smykker er med til at lave historie og bringe mennesker tættere sammen. Det gælder også ENAMEL Copenhagens smykker. 

Der findes så mange forskellige smykker, og man kan bruge dem til at fremhæve og komplimentere hinanden. Du kan understrege et feminint look med smukke feminine smykker. Sammensæt både lette fingerringe og et flot perle-armbånd sammen med et par matchende perleøreringe, det giver et let og sammenhængende udtryk. 

De gyldne toner fra guldbelagte smykker giver varme til dit look, mens sølv og rhodineret sølv giver et mere køligt udtryk. 

ENAMEL Copenhagen har designet sine smykker, i god kvalitet og udsøgt design. Samtidig med at de gør det i en prisklasse, hvor alle kan være med. De er et frisk pust til smykke- og modebranchen. 

Et armbånd er med til at fuldende dit look eller få dig til at skille dig ud. Du kan bære et enkelt armbånd alene eller du kan vælge at sammensætte flere forskellige armbånd på tværs af kollektioner og derved skabe din helt egen personlige stil. Vælg gerne et sæt matchende øreringe der passer til et af armbåndene for at fuldende looket.

Smykker som gave

Et smykke gemmer ofte på et helt særligt minde. Derfor er det, den perfekte gaveidé, til en du holder af. Med ENAMEL Copenhagen kan du at give et smykke i dansk design og god  kvalitet, i en overkommelig prisklasse, hvor alle kan være med. Så uanset om du vil overraske din Valentines date, skal til en konfirmation eller finde den perfekte fødselsdagsgave, så findes der mange fine, feminine og elegante ringe, armbånd, halskæder og øreringe i Enamels kollektioner.

Et smykke kan symbolisere et helt personligt og stærkt minde. En halskæde som er givet af en far til sin datter, på dagen hvor hun har født sit første barn. Det er et dyrebart og uforglemmeligt minde, som altid vil have en plads i hendes hjerte. En smuk og elegant fingerring i gave til studenten, der har gennemført eksamen med bravour. Eller morgengaven, som altid vil minde én om den helt særlige dag. Sådanne begivenheder fortjener at blive hyldet og foreviget med et smukt og unikt smykke. 

ENAMEL Copenhagen stiler efter at give dig et unikt udvalg af smykker i både sølv og guld, som skiller sig ud, men som samtidig danner den perfekte balance mellem det feminine og det klassiske. Enamels smykker skal skabe og fortælle historier.

”Jewellery has the power to be the one little thing that makes you feel unique”

Gå endelig på opdagelse i ENAMEL Copenhagens smykke-univers her på siden og find dine favoritter.