Udendørs

Udsmyk facaden og terrassen

Vi vil gerne have, at huset som helhed står godt - det er ikke kun de flotte vaser indendørs. Vi er blevet meget fokuserede på, at vi også gerne vil have det udendørs til at stå godt. Flotte og dekorative husnumre, lækre møbler til terrassen.

Flotte husnumre - lækre møbler til terrassen

Hus og have - det er dejligt at det hele skinner og står flot indendørs, men vi er også meget fokuserede på, at det hele er perfekt udendørs. Det er en helhed.

Det er blevet meget in med en overdækket terrasse, så vi kan få noget mere ud af sommeren herhjemme. Det er dejligt at sidde ude på sin terrasse og nyde sin have og de flotte blomster. Det er ren velvære for sjælen. Når vi sidder på den overdækkede terrasse, så vil vi til gengæld også gerne have, at det vi kigger ud på, ser godt ud. Det kan være nogle hyggelige granitting, der pryder haven ved siden af blomsterne. Nogle flotte lanterner, som giver hyggeligt lys på terrassen. Vi går også meget op i, at vores havemøbler skal være vedligeholdelsesvenlige og gerne helt vedligeholdelsesfri. Derfor kan vi godt lide granitbænke og granitmøbler.

Husnummeret skal pryde facaden. Det skal ikke blot være en lille firkantet brik med et nummer, som der ikke er særlig let at se. Vi ser en tendens til, at husnumrene bliver større og større. Et stort hus ser rigtig flot ud med nogle store tal til husnummeret.