Zenz Foundation, Bronzer, Blush

Tilbud på foundation, bronzer og blush

Få den smukkeste fløjlsbløde hud med den rigtige foundation. En god foundation er med til at dække diverse ujævnheder, ar eller store porer der kan være i ansigtet.

Tilføjet til kurv!
Zenz Organic mineral makeup - mineral blush, Sweet Rosalie
13%

Zenz mineral blush, Sweet Rosalie #40

Før: DKK 316,00
Nu: DKK 275,00

Giv ansigtet glød med foundation, bronzer og blush

Der er et kæmpe stort udvalg af foundation, og det kan være, du synes, det er rigtig svært at finde den rigtige foundation, som passer lige præcis til dig. Men fortvivl ikke - Zenz har et godt udvalg af foundation. Det er professionel mineralmakeup, der er baseret på naturlige, rene og knuste mineraler, som er holdbare og rig på farve.

Uanset om det er foundation, bronzer eller blush du skal lægge, anbefaler vi, at du husker at bruge en god makeupbørste, som passer til det. Du vil derved få det bedste resultat. Drys lidt pudder i låget, og kør din børste rundt i pudderet, påfør det derefter i ansigtet med lette cirkelbevægelser.

Mange er bange for at komme til at se malet ud med foundation på, så det kommer til at se unaturligt ud. Når du kender din hudtype, er det dog ret nemt at vælge den rigtige farve foundation til dit ansigt. Vælg altid en farve, der minder mest om din egen hudfarve, så det derved vil se mest naturligt ud.