Novoform knager

Knager - skab stil med knager

Skab stil og personlighed i dit hjem med flotte knager. Flotte, elegante og tidsløse knager fra det danske designfirma Novoform Design.

Novoform Knager til det moderne hjem

Entreen er det første rum, man kommer til i huset. Hvorfor ikke gøre dette rum til et rum, der udtrykker din stil og personlighed. Ofte bliver entreen "bare et rum", fordi det er et praktisk rum i huset. Men du kan sagtens give rummet personlighed og stil samtidig med at rummet har en praktisk anvendelse. Hæng de flotte og stilfulde træ-knager på væggen ved siden af en flot træ-hylde. Knagen til overtøjet og hylden til handsker og huer.

Novoform Design har designet nogle virkelig flotte knager, som passer ind til alle hjem. Meget klassiske og tidsløse knager. De enkelte knager kan hænges på en lige linie, eller du kan hænge dem forskudt på to linier, eller måske hænge dem endnu mere forskudt så de dekorerer et pænt område af væggen. På den måde er knager også meget dekorative selvom der ikke hænger overtøj på dem. Knagerne kan købes i flere forskellige størrelser.

De enkelte knager kan også hænges nede i en højde, så de passer til, at børnene selv kan hænge deres overtøj op.

Knagerne kan bruges i flere af husets rum. Du kan bruge dem i soveværelset til morgenkåben, brug knagen til at hænge lidt smykker på. Knagen kan hænge på børneværelset og bruges til hættetrøjen eller måske en taske. Brug knagen i køkkenet til viskestykket. De enkelte træ-knager kan anvendes overalt i din boligindretning.

Novoform Design står for disse smukke og stilfulde træ-knager, som vil pryde dit hjem. Køb dine knager hos Gstyle.dk. Vi har dag til dag levering.