Meraki

Komfort og velvære med Meraki

Stop op et øjeblik og nyd nuet. Livet består af en masse skønne øjeblikke. Men de suser forbi, fordi vi er så optaget af at lave planer, gøre ting, hjælpe andre, så vi til tider helt glemmer os selv. Stop op et øjeblik, tag en dyb indånding og husk at pleje dig selv. Skab et Meraki øjeblik som er fyldt med velvære og komfort. Den daglige pleje bliver til øjeblikke fyldt med dejlig ro. Meraki er naturlige dufte, dokumenterede effekter og nøje udvalgt på grund af deres gode kvaliteter.

Meraki - Økologisk pleje

Vil du gerne forkæle din krop med naturlige og sikre produkter, så kan løsningen være de skønne livsstilsprodukter fra Meraki. Deres basisserie af hverdagsprodukter er økologisk certificeret af COSMOS. Når et produkt bærer COSMOS-mærket, så kan du altid se, hvor stor en andel af det pågældende produkts ingredienser, der er naturlige og hvor stor en procentsats, der er økologiske.

Fordele ved COSMOS-mærket - alle produkter er som minimum 98% naturlige. Parfumerne er 100% naturlige. Uden brug af genmodificerede ingredienser. Alle råvarer er fremstillet med godkendte processer.

Hudpleje skal være gennemskueligt, og derfor er certificeringer vigtige, så de kan hjælpe med at finde vej i universet af diverse hudplejeprodukter. Certificeringer gør det nemmere at overskue indholdet af produkterne. Når det er COSMOS-mærket er du sikker på økologiske plejeprodukter med naturlige ingredienser.

Bag om Meraki

Dansk designet mærke indenfor komfor, velvære og livsstilsprodukter. Det er en række lækre plejeprodukter til både krop og sjæl. De lækre produkter fra Meraki er designet og udviklet i Danmark - inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed og respekt for naturen.

Stop op et øjeblik og giv dig selv tid og ro til lidt selvforkælelse. Giv dig selv og din krop det rette plejeprodukt. Produkterne fra Meraki er udviklet med nøje udvalgte materialer. Ingredienserne er udvalgt for deres egenskaber, dokumenterede virkning og naturlige dufte. Meraki produkterne indeholder ingen parabener og ingen farvestoffer. Når du bruger de skønne produkter fra Meraki, vil du få en dejlig mild fornemmelse.

Meraki produkterne er rene produkter, der giver en mild og behagelig oplevelse på din hud. Det er komfort og velvære - plejeprodukter når der skal kræses lidt om dig. Ren wellness for dig og din hud. Meraki fylder din daglige pleje med blive, nærende ingredienser, som er nøje udvalgt på grund af både de gode kvaliteter, de dokumenterede effekter og deres dejlige naturlige dufte.

Wellness med Meraki

Meraki er ensbetydende med wellness for krop og sjæl - det er de lækreste produkter, naturlige materialer. Skønne og velduftende pleje- og livsstilsprodukter, som vil give dig ren velvære og forkælelse. Meraki står bag ansigtspleje, kropspleje, herunder sæbe, cremer, olier og scrubs. Derudover er der en masse lækkert badeværelsestilbehør som f.x. duftlys, duftpinde og skåle/fade. De skønne dufte i duftlyse og duftpindene er virkelig ren velvære til din sjæl. Det giver sådan en dejlig rolig og afslappende atmosfære, så du nærmest ikke kan andet, end bare slappe af og lige nyde nuet og det skønne øjeblik. Det er ren wellness til sjælen.

Wellness mærket Meraki giver dig livsstilsprodukter - det er skønne, naturvenlige og velduftende produkter, som er skabt med henblik på forkælelse både til din hud og til dit hjem. Wellness produkter til dig og flotte sager til dit hjem. Alle produkterne fra Meraki er flotte at have stående både på badeværelset og i køkkenet - stilrent køkkentilbehør fra Meraki. Simpelt og helt enkelt udtryk - og de skønneste duftlys med naturlig duft. Lækker kvalitet og design fra Meraki - få ren hverdagswellness i dit eget hjem. Forkæl dig selv med de skønne produkter fra Meraki.