Speedtsberg Pyntefade og Skåle

Pyntefade og skåle til boligen

Pyntefade til dekorationer er meget in og moderne. Det er så fint at lave små opstillinger af nips på et fad - du kan også bruge fadet til et lysfad, og stille forskellige størrelser af bloklys derpå. Fade og skåle i forskellige udformninger og designs fra Speedtsberg. Mix gerne materialer og få et andet udtryk.

Fade og skåle i høj kvalitet og smukt design

Skåle og fade i lækkert design fra Speedtsberg. Det er lækre materialer, som kan mixes med alt andet i din boligindretning. Et fad har rigtig mange anvendelsesmuligheder - du kan bruge fadet som lysfad, hvor du stiller lidt bloklys og blot dekorerer med lidt sten og lidt grene i bunden. Alt afhængig af fadets størrelse, kan du bruge pyntefadet til at lave en lille dekoration med en vase, et billede og måske en grøn plante i en urtepotte. Der skal egentlig ikke så meget til, før at det ser helt fantastisk godt ud. De søde dekorationer er med til at skabe liv og hygge i din boligindretning.

En skål har også mange anvendelsesmuligheder. Du kan bruge skålen som frugt (hvis den selvfølgelig er stor nok), salatskål, til opbevaring af lidt nips som nøgler eller du kan have skålen til at stå til pynt. Mange skåle er utrolig dekorative og lavet i noget lækkert materieale - sådanne skåle er en fryd for øjet, og er så smukke at have til at stå fremme til pynt på reolen eller i vindueskarmen.

Husk din boligindretning er en afspejling af din personlighed - du skal føle dig hjemme og godt tilpas i din egen indretning. Vælg derfor noget interiør, som du synes er smukt og vil passe godt ind i din stil.