Våga Øreringe

Våga øreringe på udsalg - køb dine smukke øreringe her

Smykker er en del af din personlighed - smykker/øreringe sætter prikken over i'et og fuldender looket. Øreringe kan bruges hver dag - et smukt smykke, som passer til alle piger. Vi har øreringe til alle aldre.

Tilføjet til kurv!
Elegante krystaløreringe med sølvkant
26%

Våga ørering - Leafy steel crystal rhodium

Før: DKK 269,00
Nu: DKK 199,00
Tilføjet til kurv!
Øreringe med gun-farvet kant og krystal perle.
26%

Våga ørering - Leafy steel crystal gun

Før: DKK 269,00
Nu: DKK 199,00
Tilføjet til kurv!
Elegante øreringe fra Våga. Kant i rosegold og med krystalsten
26%

Våga ørering - Leafy steel crystal rosegold

Før: DKK 269,00
Nu: DKK 199,00
Tilføjet til kurv!
Meget smukke øreringe med guldkant og flot krystal
26%

Våga ørering - Leafy steel crystal gold

Før: DKK 269,00
Nu: DKK 199,00
Tilføjet til kurv!
Flotte hænge-øreringe fra Våga
16%

Våga ørering - stjerne i kæde, mat stål

Før: DKK 189,00
Nu: DKK 159,00
Tilføjet til kurv!
Smukke sølv øreringe fra Våga med krystal
23%

Våga ørering - loop sølvfarvet med krystal

Før: DKK 129,00
Nu: DKK 99,00
Tilføjet til kurv!
Smukke øreringe med krystal fra Våga
23%

Våga ørering - loop antik sølv med krystal

Før: DKK 129,00
Nu: DKK 99,00

Våga øreringe - gode tilbud på Våga øreringe online hos Gstyle.dk

Øreringe er et must hos enhver kvinde. Øreringe indkranser dit ansigt på bedste vis - der er så mange smukke øreringe. Skal det være små og enkle øreringe, eller må de gerne fylde lidt mere og hænge. Skal det være klassiske øreringe, eller søger du modens tendenser. Perleøreringe, sølvøreringe, guldøreringe eller øreringe med små krystaller - uanset hvilken type øreringe du søger, så har vi det hos Gstyle.dk

Øreringe passer til enhver pige. Øreringene omkranser ansigtet så smukt. Uanset om du har løst hængende hår eller det er opsat, så er der altid nogle øreringe, som passer lige til den givne lejlighed. Øreringe er det feminine touch, som passer til alle piger. Næsten alle piger har hul i ørerne - hos Gstyle.dk finder du helt sikkert et par Våga øreringe, som kan passe til din stil - er du til små klassiske og enkle øreringe, eller er du til lidt mere fyldige og hænge-øreringe - se det flotte udvalg af øreringe ovenfor Sortimentet bliver løbende opdateret.

Skulle du mod forventning ikke kunne finde lige den ørering, som du søger, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os hos Gstyle.dk, og vi vil være behjælpelig med at finde frem til din ørering.

Øreringe fra Våga er kvalitets øreringe til en pris, hvor alle kan være med. Våga formår gang på gang at komme med øreringe, som passer til alle - det er øreringe af høj kvalitet til ren udsalgspris.

Stort udvalg af øreringe - vi har lige fra de klassiske øreringe til de helt moderne designs, så der er øreringe for enhver smag og til enhver stil. Vores sortiment af Våga øreringe bliver løbende opdateret, så hold øje eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilke øreringe du søger.

Øreringene fra Våga er naturligvis helt nikkelfri.