Stuff Design

Moderne boliginteriør - nyt til boligen

Danske Stuff Design har en lækker kollektion af skærebrætter og serveringsfade i forskellige størrelser. Skal fadet bruges til en tapas-anretning eller skal fadet bruges til pynt - valget er dit. Stuff Design har specialiseret sig i trævarer af højeste kvalitet. Flotte og funktionelle træfade som du kan bruge til at servere og dekorere med.

 

Pyntefade til tapas - pyntefade til dekorationer

Smukke og dekorative pyntefade og bakker. Fadene kan sagtens holde til at der bliver anrettet mad derpå. Fadene må ikke komme i opvaskemaskinen. De skal blot tørres af med en våd klud. Giv gerne fadene lidt olie indimellem.

Lækre skærebrætter, pyntefade og bakker fra Stuff Design - Lækkert design med fokus på høj kvalitet og funktionalitet. Brætterne fåes i flere forskellige størrelser og faconer, så de passer til alle de moderne husholdninger.

Skærebrætter og fade med flotte detaljer, som gør dem helt unikke. Meget dekorative pyntefade og bakker i teaktræ.

Træbrætter til hverdag og fest - brug de aflange og tykke brætter til anretning af f.x. tapas eller ost.

Træfade af højeste kvalitet

Smukke og unikke træfade med forskellige former og størrelser. De dekorative træfade kan både bruges som et dekorativt element i indretningen, eller du kan bruge dem til at servere snacks eller tapas på.

Et træfad er ideelt til at lave en smuk opstilling med en lysestage og en grøn plante. Du kan evt. gøre opstillingen endnu mere personlig og stille et lille billede på fadet også. Det er de små pynteting, som er med til at gøre indretningen hyggelig og personligt.

Træfade er smukke og hyggelige elementer, som du kan bruge til at skabe stemning og sammenhæng i din indretning. Pyntefade kan bruges til at lave flotte dekorationer med lys, blomster, kugler eller naturmaterialer. Til jul kan du meget nemt lave en smuk juledekoration på et fad - fordel lidt julekugler, noget gran og evt. en lille lyskæde.

Træfade fra Stuff Design er både smukke og funktionelle. Træfade med mange smukke detaljer.