Novoform Plaider og Tekstiler

Tæpper/Plaider i stilrent look

Boligtekstiler er et must-have i ethvert hjem. Både tæpper og puder er med til at give ro og varme i boligindretningen. Der er en vis hygge over et tæppe i sofaen. En lækker pude i hjørnet som man kan læne sig op af. Dekorative boligtekstiler i moderne og klassisk design fra Novoform. Tæpper og plaider i dejligt materiale.

Hvordan skabes den bedste hygge i stuen

Vi ønsker alle, at vores hjem skal emme af god stemning, masser af atmosfære og hygge - samtidig med, at det også skal være et stilrent hjem. Hvordan kommer man så dertil? Der er flere veje at komme dertil. Men et must-have til din indretning er helt klart boligtekstiler i form at et tæppe. Tæpper/plaider giver helt automatisk en vis varme og ro til indretningen. Det lækre bløde materiale - du kan både have et tæppe til at hænge over ryglænet på sofaen. Du kan opbevare flere tæpper i de skønne kurve der står på gulvet. 

Det er super hyggeligt at sidde under tæppet og læse en god bog/se en spændende film. Et tæppe er både praktisk, flot og hyggeligt.

En plaid er ikke kun til indendørs hygge. De er også geniale til de lange sommeraftener på terrassen. Når det begynder at blive lidt køligt udendørs, er det da super lækkert lige at sidde ved en terrassevarmer og så lige vikle et dejligt tæppe rundt om sig. Det er super hyggeligt.

Brug tæpperne når I tager til stranden eller på tur i det fri. Skal I ud og se solnedgangen ved vandet, så er det da helt perfekt at tage et tæppe med - både et til at sidde på, og måske et til at tage over skuldrene hvis det er lidt småkoldt.