Aqua Dulce Armbånd

Elegante og feminine armbånd

Er du til det enkle og elegante - så vil du helt sikkert elske de smukke feminine armbånd fra Aqua Dulce. Armbåndene er lette og fine. Armbånd i en rigtig god kvalitet til rene tilbudspriser. Armbåndene er lavet af 925 sterling sølv med forskellige belægninger. Armbånd med kant og finesse - Aqua Dulce armbånd.

Enkle armbånd i høj kvalitet - moderigtig armbånd

Du kan bruge armbånd til alle lejligheder - armbånd til hverdag, armbånd til fest. Mange kvinder føler sig næsten helt nøgen, hvis de ikke har et armbånd på. Armbånd er et must hos enhver kvinde.

Et smukt armbånd er med til at kendetegne dig og din personlighed. Ud fra smykkerne kan du se en kvindes personlighed - skal det være det feminine og elegante look, eller er du mere tilhænger af det rå og maskuline look. Armbåndene fra Aqua Dulce er meget fine og elegante, og vil give dig et feminint look.

Du kan bruge armbåndene enkeltvis, eller du kan vælge og sætte dem sammen og bruge 2 eller 3 armbånd på samme tid. Når du sætter armbåndene sammen giver det mere fylde på håndleddet, samtidig at det giver et lidt andet look.

Armbåndene fra Aqua Dulce er armbånd i høj kvalitet og dansk designet. Alle smykkerne fra Aqua Dulce er 925 sterling sølv og med forskellige belægninger. 

Der kommer ca. et par nye kollektioner hvert år fra Aqua Dulce, så du vil altid kunne finde et feminint armbånd, der passer til tidens trend og stil. Moderigtige armbånd i den fine, enkle og elegante stil.