Aqua Dulce Armbånd

Elegante og feminine armbånd

Er du til det enkle og elegante - så vil du helt sikkert elske de smukke og feminine armbånd fra Aqua Dulce. Armbåndene er lette og fine. Armbånd i en rigtig god kvalitet til rene tilbudspriser. Armbåndene er lavet af 925 sterling sølv med forskellige belægninger. Armbånd med kant og finesse - Aqua Dulce armbånd. Kombiner gerne armbåndene og sæt 2 eller 3 armbånd sammen - det giver et super flot spil og lækker fylde på håndleddet.

Enkle armbånd i høj kvalitet - moderigtig armbånd

Du kan bruge armbånd til alle lejligheder - armbånd til hverdag, armbånd til fest. Mange kvinder føler sig næsten helt nøgne, hvis de ikke har et armbånd på. Armbånd er et must hos enhver kvinde.

Et smukt armbånd er med til at kendetegne dig og din personlighed. Ud fra smykkerne kan du se en kvindes personlighed - skal det være det feminine og elegante look, eller er du mere tilhænger af det rå og maskuline look. Armbåndene fra Aqua Dulce er meget fine og elegante, og vil give dig et feminint look.

Du kan bruge armbåndene enkeltvis, eller du kan vælge og sætte dem sammen og bruge 2 eller 3 armbånd på samme tid. Når du sætter armbåndene sammen giver det mere fylde på håndleddet, samtidig at det giver et lidt andet look og mere spil.

Feminine armbånd fra Aqua Dulce

Man kan aldrig have for mange armbånd eller smykker i det hele taget. Der er et smykke til enhver lejlighed og til enhver årstid. Det er ofte lige smykket som fuldender looket. Aqua Dulce har lavet så mange smukke og feminine armbånd. I kollektionen finder du både helt tynde og fine armbånd, perlearmbånd, det klassiske brede mormor-armbånd - der er armbånd for enhver smag. Synes du at de tynde armbånd bliver for spinkle, så skal du blot kombinere dem med nogle af de andre armbånd. På den måde vil du få et super lækkert mix og det giver et flot spil.

Armbåndene fra Aqua Dulce er armbånd i høj kvalitet og dansk designet. Alle smykkerne fra Aqua Dulce er 925 sterling sølv og med forskellige belægninger. 

Der kommer ca. et par nye kollektioner hvert år fra Aqua Dulce, så du vil altid kunne finde et feminint armbånd, der passer til tidens trend og stil. Moderigtige armbånd i den fine, enkle og elegante stil.

Perfekt gaveidé til kvinden

Et smykke er helt klart i toppen af perfekte gaveidéer til kvinden. Et smykke er personligt, og vil altid minde dig om en helt særlig person/minde. Den perfekte gaveidé til en, du holder af. Smykkerne fra Aqua Dulce er i en prisklasse, hvor alle kan være med uden af budgettet springer.

Har du lyst til at give et sæt smykker, som passer sammen - armbånd sammen med Aqua Dulce halskæde eller måske armbånd sammen med Aqua Dulce øreringe, så er det også muligt. Flere af smykkerne fra Aqua Dulces kollektion passer sammen som sæt.

Smukke armbånd i sølv, det berømte tennis-armbånd, små fine perle-armbånd eller armbånd i forgyldt sølv. Armbåndene fra Aqua Dulce kommer vidt omkring. Så er du på udkig efter en gave til konfirmationen, en gave til studenten eller måske blot en lille forkælelse til en, du har kær, så gå på opdagelse i universet af smukke og feminine armbånd fra Aqua Dulce. Det er smykker i høj kvalitet til en lav pris, som ikke springer budgettet.

Det er danskdesignede armbånd. Fuldend looket og stilen med et smukt Aqua Dulce armbånd.