ARCHITECTMADE pynteting

Eksklusivt, enestående og klassisk

De tre ord - eksklusivt, enestående og klassisk beskriver meget godt hvad det er ARCHITECTMADE er kendt for. Det er eksklusivt design, enestående håndværk og klassisk elegance. Anerkendte designere står bag de smukke og stilfulde figurer fra ARCHITECTMADE. Hvis du gerne vil indrette dit hjem med stil og elegance, så er ARCHITECTMADE det rette valg. Smukke træfigurer som vil pryde i ethvert hjem. Det er høj kvalitet og stilfuldt design, som holder i generationer.

Pynteting i klassisk design

Pynteting og boliginteriør til boligen er mange ting. Det er alt fra rustikke træhylder, stilfulde lamper, flotte krukker, smukke vaser og lysestager, til lækre puder og strikkede plaider. Det er altsammen med til at skabe hygge, varme og personlighed i din bolig. Her er det skønt at vælge lækre produkter af god kvalitet, så du er sikker på, at få glæde af dit køb i mange år. Det har ARCHITECTMADE gjort meget ud af. Æstetik og kvalitet er i højsædet og det gælder ikke mindst også på deres kategori af pynteting til boligen. 

Mange af de skønne produkter, du finder i vores sortiment fra ARCHITECTMADE, er relanceringer af ældre danske designklassikere, der gennem tiden virkelig har vist sit værd og værdi. De er designet til at modstå tidens tand, derfor holder de i generationer. Kun det bedste er godt nok til ARCHITECTMADEs kunder, derfor gennemgår alle produkter en stram kvalitetskontrol, som virkelig sikre, at kun de bedste produkter kommer på markedet. 

Træfigurer fra ARCHITECTMADE

Store anerkendte designere står bag mange af klassikerne fra ARCHITECTMADE. Blandt andet har designer Hans Bølling stået bag en stor del af ARCHITECTMADEs træfigurer som bl.a. uglerne, The Owl, hunden Oscar, de skønne ænder Duck og Duckling og de to karakteristiske figurer- Optimist og Pessimist - der symboliserer balancen i livet mellem det positive og det negative.

Kristian Vedel står bag designet på den udtryksfulde fugle familie - Bird som han tegnede tilbage i 1959, og fuglene har siden pyntet i mange hjem over hele verden. Bird er designet sådan, at hovedet sidder løst på kroppen og kan drejes i alle retninger. Dette gør, at fuglen kan ændre udtryk eller humør om man vil det, kan skifte fra glad til nysgerrig, eller fra undrende til trist. Fuglens Krop kan desuden vendes op eller ned for at give fuglen et maskulint eller feminint udtryk. Bird fuglene er allesammen håndlavede i massivt egetræ eller i røget eg, og bliver fremstillet her i Danmark.

Bird fuglene fås i tre 3 forskellige størrelser, så du selv kan designe din helt egen lille fuglefamilie..

De smukke ikoniske træfigurer gør sig godt i den nordiske indretning, som mange af os indretter os med i dag. Sæt dem på en flot træhylde, sammen med en frodig grøn plante, eller bag lågen i et smukt vitrineskab, sammen med andet nips og yndlingsvasen. De vil pynte i ethvert rum i boligen, selv på børneværelset vil de skabe charme og stil. Det levende og organiske materiale, som træ er, spreder varme og hygge i indretningen og sammen med træfigurens skønne og personlige udtryk, kan det kun bringe smil frem, hos både dig selv og dine gæster.

Gør din indretning personlig

I dag bliver der lagt stor vægt på at indretningen af hjemmet er personlig. Her kan du vælge mange forskellige slags pynteting. Det kan være et par smukke fyrfadsstager, der spreder varme og hygge, eller en smuk vase til evighedsbuketten. Et af de store trends i den nordiske indretning er skønne figurer af træ. Her har ARCHITECTMADE produceret et væld af gamle klassikere, som med garanti vil sætte et personligt præg på indretningen. Om du vælger en en skøn fugl, en nuttet panda eller en majestætslig pingvin er helt op til dig. 

Sammensæt figurerne på kryds og tværs, eller nøjes med en enkelt som du sammensætter med andre skønne pynteting til boligen.

Du laver indretningen personlig, ved at vælge lige præcis det, DU kan lide. Sammensæt nye ting med gamle genbrugsfund, det giver indretningen karakter og gør din indretning unik og personlig på samme tid. 

Det betaler sig at købe ting af høj kvalitet og smukke designs, der ikke bliver forældet. Ægte dansk kunsthåndværk, som er produceret efter bæredygtige principper og som har gennemgået den strammeste kvalitetskontrol, koster lidt ekstra, men er virkelig alle pengene værd. De vil bringe dig stor glæde nu - og for altid. 

Den perfekte gave

Står du og mangler en smuk og unik pynteting til dit hjem, eller er du på udkig efter en gaveidé til lille eller stor, så tag et kig i vores skønne sortiment af ARCHITECTMADE produkter.

Her finder du med sikkerhed den perfekte gaveide til barnedåben, konfirmationen, studenterfesten, fødselsdagen, indflytterfesten, værtindegaven, svendegildet eller brylluppet. Der er simpelthen en gave til enhver anledning, så skynd dig at finde din favorit blandt de mange klassikere.