Hoptimist Træ

Skønne træ Hoptimister til din indretning

Sætter du stor pris på hygge og glæde, så vil du elske de skønne Hoptimister i træ. Træfigurer skaber masser af hygge i indretningen, og Hoptimisten skaber masser af glæde. Træ Hoptimisterne passer ind i alle hjem. Stil Hoptimisten på sidebordet i stuen, i vindueskarmen eller på skænken. TræHoptimister i flere størrelser og udformninger. Bring naturen ind i din indretning med de skønne og glade træ Hoptimister, som bare står der og venter på et lille puf, så de kan hoppe lidt op og ned.

Populære retro Hoptimister i træ

Retro er godt og utroligt populært - det er det i hvert fald, når det kommer til Hoptimist. For hold da op, de kære Hoptimister, de er utrolig populære. Hoptimisten så første gang dagens lys i 1960'erne i nærheden af Århus. I 2009 kom de så frem igen - og var mere end klar til at sprede glæde igen. Hoptimisten bliver produceret i Danmark og i forskellige udformninger. Den klassiske farverige Hoptimist, som Smiley Hoptimist, Træ Hoptimist og mange andre udformninger.

Smil til verden og verden smiler tilbage. Det må vist have været tanken bag den første Hoptimist. For man kan da kun blive glad og i godt humør af en Hoptimist. Den står der, og ser så glad ud, og giver du den et lille dask, sætter den igang med at hoppe af glæde. 

Populært design til hjemmet

Hoptimisterne i et design som bare holder. De populære træ Hoptimister passer ind i alle indretninger. Er du til den stilrene og nordiske boligindretning, så passer Hoptimisten perfekt ind.

Figurer i træ giver hygge i den moderne indretning. En træ Hoptimist kan sagtens stå selv, men du kan også vælge at stille den i en opstilling sammen med andet nips, et billede eller måske en blomst.

Hoptimisten er i 2 slags - Bimble og Bumble. Bimble er pigen med nederdel, og har derfor kortere ben og en længere fjeder. Bumble er drengen med shorts på, og har længere ben og derfor en kortere fjeder.

Spred masser af glæde med de skønne Hoptimister i træ.

Farverigt interiør eller klassisk stil

Uanset om du er til det farverige look eller den klassiske stil i din indretning, så har Hoptimist lige noget for dig. Hvis du godt kan lide lidt farve på tilværelsen og i din boligindretning, så vil Smiley Hoptimisterne helt sikkert være noget for dig. Den glade gule Hoptimist i flere udformninger. Du kan få Smiley med solbriller, med hjerteformede øjne, med stor glad mund og mange flere. Fælles for alle de gule smiley Hoptimister er, at de er skønne og glade samt spreder masser af god stemning.

Er du mere til det klassiske look i din bolig, så vil Hoptimisterne i træ være et hit hos dig. De er klassiske og utrolig fine. De fåes i både lyst træ og mørkt træ, samt i små og store størrelser. De skønne træfigurer er kommet for at blive. De giver så meget god atmosfære i de moderne og stilede hjem. En træfigur spreder varme og hygge til de hvide vægge og mørke møbler.

Elsker du julen, så fortvivl heller ikke. Hoptimist har naturligvis også lavet nogle virkelig lækre julesager. Hoptimist julepynt med de skønne Hoptimister formet som rensdyr. De er så fine, og det er julepynt, som bare holder år efter år.