Vaser - Urtepotter

Små og store vaser og urtepotter

Indret dit hjem med hygge og personlighed. Se vores store udvalg af flotte vaser og urtepotteskjulere.

Der er vaser til den lille sommerbuket, vaser til den store buket. Flotte urtepotter i forskellige størrelser og farver.

Keramikvaser og urtepotter i keramik

Se de flotte keramikvaser og keramikpotter. Hvis du gerne vil være med på moden, kommer du ikke udenom keramik. Keramik bidrager med en tidsløs hygge og gode minder fra mormors stue.

Keramik og blomster i indretningen - keramik pynter og skaber ro. Keramik hitter som aldrig før. Se de flotte keramikurtepotter og keramikvaser - urtepotter og vaser i keramik med de skønneste detaljer og virkelig flotte glaseringer.

Dekorér evt. et pyntefad med en vase, en urtepotte sammen med en lysestage. Se vores udvalg af pyntefade og lysestager her. 

Blomster skaber glæde - flotte afskårne blomster og grene fra haven skal da i en pæn vase. Bliv inspireret og køb dine vaser her. Vi har et stort udvalg af vaser. Skal det være en lille vase til en enkelt blomst, en farverig keramikvase, en klassisk vase, en vase i messing eller en vase til den store buket.

Planter giver liv i boligen, så hop du bare med på den grønne bølge. Vi har urtepotter til den lille grønne plante og urtepotter til de lidt større grønne planter. Urtepotter i forskellige designs, materialer og farver. Hos Gstyle.dk finder du smukke urtepotter og skjulere, som passer til tidens grønne trend.