Køkkenet

Gør dit køkken hyggeligt

Hver dag bruges der mange timer i køkkenet - derfor vil vi gerne have en dejlig atmosfære i køkkenet. Det er altid hyggeligt når der er tid til at hygge sammen om madlavningen. Din køkkenindretning er med til at skabe den hyggelige atmosfære, så køkkenet er et sted, hvor man gerne vil opholde sig, og det ikke kun bliver det rum i huset, hvor der laves mad.

Dejlig atmosfære i køkkenet

Når vi nu så gerne vil have at vores køkken er hyggelig, og der skal være en dejlig atmosfære i rummet, hvordan gør vi så. 

Du skal sætte dit personlige præg på køkkenet - køkkenet er mere end kun et sted, hvor vi laver mad og klarer opvasken. Vi tilbringer efterhånden mange timer i køkkenet hver eneste dag. Køkkenet er hjemmets samlingspunkt. Med ganske få detaljer kan du sætte dit helt eget præg på dit køkken.

Rummet skal afspejle dig og din personlighed. Grønne planter giver altid dejlig hygge. Nogle flotte plakater på væggene. Stil også gerne nogle grupper med lysestager og vaser. Levende lys er altid et hygge-element. Levende lys er total hygge-spredere.

Flere synes det kan være en udfordring at gøre selve køkkenafdelingen hyggelig - men det behøver slet ikke være så svært. Ved siden af dit komfur kan du have et træfad med nogle af de gængse krydderier og olier, som du bruger i madlavningen. Der er rigtig mange, som er tilhænger af tapas-bordet og bruger et flot aflangt/rundt træ-skærebræt til at anrette det på. Stil evt. dette træ-skærebræt lodret i din køkkenafdeling. Det vil også skabe hygge.

Vi er alle forskellige - nogle kan lide den minimalistiske indretning, mens andre gerne vil have lidt mere kulør på. Du skal blot huske på, at rummet skal afspejle dig - så vil du helt automatisk gøre rummet super hyggeligt og skabe en dejlig atmosfære.

God fornøjelse med at gøre dit køkken hyggeligt :-)