Skærebrætter

Flotte og dekorative skærebrætter

Et skærebræt er ikke bare et skærebræt. Der er et stort udvalg af skærebrætter. Skærebrætter i træ, skærebrætter i marmor, skærebrætter i skifer eller hård plast. Skal det være et aflangt skærebræt, et skærebræt til tapasanretning eller skal du måske bruge et skærebræt til at skære det lækre oksekød ud på.

Skab hygge med skærebrætter

Et skærebræt kan faktisk skabe hygge i køkkenet. Det er ikke ligesom i de gamle dage, hvor det "grimme" skærebræt blev gemt væk i skabet. I dag er der så mange rigtig fine skærebrætter - det er lige før, at nogle af dem er for pæne til at bruge - men det er jo en brugsgenstand, så selvfølgelig skal de bruges :-)

Et skærebræt kan bruges til anretning. Kan du lide tapas. vil du helt sikkert elske de aflange skærebrætter i træ - disse skærebrætter er perfekte til at lave en tapasanretning på. Du kan også bruge skærebrætterne til en let oste-anretning eller evt. til lidt pålæg.

Når skærebrættet ikke er i brug, er det super flot og hyggeligt at have det flotte og dekorative skærebræt til at stå fremme i køkkenafdelingen. Stil det på højkant evt. med nogle af de gængse krydderier og olier sammen med. Det skaber en dejlig hygge og atmosfære i din køkkenafdeling.