BoyHood Design

Træfigurer fra BoyHood Design

Skønne og stilfulde træfigurer som tager dig med en tur ned af Memory Lane til barndommens år. BoyHood Design er en dansk designvirksomhed, som har formgivet og produceret moderne designobjekter. Ballonhunden kender vi nok alle fra vores barndom. Det samme gør sig gældende med Mr. B'eagle - også kaldet Nuser i tegneserien Radisserne. Træfigurer som både skaber god stemning i din indretning, og som helt automatisk også giver dig et smil på læben.

BoyHood Design - høj kvalitet og stilfuldt design

BoyHood er en dansk designvirksomhed, som får dig dig at mindes gode oplevelser fra barndommen. BoyHood står bag en række søde og unikke træfigurer. De skønne figurer sætter gang i tankerne fra barndommens år og giver et nostalgisk smil på læben. 

Da man var barn var alting mere så ligetil. Det var dengang at en vandpyt var et hav. At lunden med de 10 æbletræer, var som en helt Tarzanskov. Dengang hvor verden var lille og mere ligetil. Alle de gode minder, dem husker vi, som var det i går. Hvorfor nøjes med at mindes de gode barndomsminder - hvorfor ikke genoplive dem! Det har BoyHood formået at gøre. BoyHood Design har formgivet og produceret moderne designobjekter, som udspringer af minderne fra barndommens fantastiske hittepåsomhed.

Giv rummet charme og god atmosfære

Når rummet skal indrettes tænker vi ofte - hvordan giver vi rummet charme og god atmosfære? Det skal være et rum, hvor vi føler hygge og god stemning. 

Kollektionerne fra BoyHood er udviklet af designer Jakob Burgsø. De smukke designobjekter er udviklet i naturmaterialer af høj kvalitet - fortrinsvist egetræ og læder. Det er virkelig nogle søde figurer, som helt sikkert vil skabe en hyggelig og unik stemning. Figurerne passer perfekt både i stuen, i køkkenet, på kontoret - ja alle steder, hvor du gerne vil skabe hyggelig atmosfære og stemning.

Designobjekterne kan langt mere end blot at skabe en hyggelig og unik stemning i den moderne boligindretning. BoyHood design kan nemlig sætte gang i tankerne og give dig et nostalgisk smil på læben. Et smukt og stilfuldt sortiment af boliginteriør, som afspejler flere skønne barndomsminder.

BoyHood design er moderne boliginteriør lavet ud fra den stolte skandinaviske håndværkstradition. Det er Skandinavisk design som er genoplivet ud fra BoyHoods opfindsomhed.

Træfigurer som vækker dine barndomsminder

BoyHood Design sætter virkelig gang i dine minder fra barndommen. Når man ser deres skønne designobjekter kan man slet ikke lade være med at få et smil på læben og tænke lidt tilbage til barndommens år.

Træfigurer har vundet stor indpas i den moderne boligindretning. Træet er med til at bløde lidt op i den materialistiske indretning med hvide vægge, klinker på gulvene, højt til loftet - det kan godt komme til at virke lidt koldt og mangle lidt charme. Her kan træfigurer virkelig gøre en forskel. De skaber hygge og god atmosfære med det samme. Få naturen lidt med i din indretning, så virker det ikke så materialistisk. Træfigurer kan passe ind i ethvert hjem.

Udover at træfigurerne skaber hygge i indretningen, så sørger BoyHood Design også for, at deres smukke designobjekter giver dig et nostalgisk smil på læben. BoyHood Design sørger for at genoplive dine gode oplevelser fra barndommen. Ballon-hunden mindes vi nok alle fra vores barndom. Mr. B’eagle kender vi som Nuser fra tegneserien Radisserne.

Skab hygge og lækker atmosfære i din indretning med de skønne designobjekter fra BoyHood Design - og lad samtidig dine tanker gå tilbage til de dejlige barndomsminder.

Træfigurer i din boligindretning

Indret med træ i din bolig - grib stilen og trenden med træ og kombiner det gerne med flere materialer. De søde træfigurer kan stilles i et stilleben med en lysestage og en vase. Når det kommer til at indrette med træfigurer, skal du naturligvis være opmærksom på, om træet passer ind i lige præcis din indretning. Som oftest vil den danske/skandinaviske hvide stil, have godt af at få noget træ i indretningen. Men der kan selvfølgelig være situationer, hvor det ikke lige passer ind med træ.

Vi har efterhånden set træfigurer i indretningen i nogle år nu. Men på trods af det, kan der stadig pustes liv i nye skønne træfigurer, som bare kan noget helt særligt. Det er lige præcis hvad BoyHood Design har gjort - de har skabt nogle skønne træfigurer, som ikke kun vil skabe hygge og stil i indretningen. Deres figurer vil også give smil på læben, og sætte tankerne tilbage til barndommen og de gode minder.