Makeup børster

køb dine makeup børster billigt her

Når du skal lægge makeup, er det ikke lige meget hvilken makeup børste, du bruger. Der er makeup børste til øjenskygge, foundation, bryn m.m. 

Vi fører mineral makeup børster fra følgende mærker:

Zenz Organic

Tilføjet til kurv!
Zenz Organic makeup børste - perfekt til øjenskygge
15%

Zenz makeupbørste, Double Brush

Før: DKK 205,00
Nu: DKK 175,00
Tilføjet til kurv!
Zenz Organic makeup børste - perfekt til mineral makeup foundation
13%

Zenz makeupbørste, Blush Brush

Før: DKK 213,00
Nu: DKK 185,00
Tilføjet til kurv!
Zenz Organic makeup børste til eyeliner og øjenbryn
15%

Zenz makeupbørste, Angled Brush

Før: DKK 159,00
Nu: DKK 135,00

En god makeupbørste til en flot makeup

En god makeup børste er grundlaget for, at din makeup kommer til at ligge godt. Du kan have købt en helt fantastisk foundation, men hvis ikke du bruger en ordentlig børste til at få det på med, bliver resultatet også derefter.

Skal du ligge en flot foundation anbefaler vi, at du bruger Kabuki børsten. En foundation kræver et stort børstehoved, som du kan lave store cirkelbevægelser med. Er det derimod til øjenskygge anbefaler vi f.x. Double Brush, hvorimod til dine bryn skal det være en børste med skrå børstehoved.

En god makeup børste er meget vigtig for din makeup - husk altid at få renset dine makeupbørster. Vi anbefaler, at makeup børster renses mindst 1 gang i måneden. Det vil ligeledes være en god ide, at have dine makeup børster stående i et skab, så de ikke bliver støvet til.

Vi har et stort og bredt udvalg af makeup børster, som er fantastiske til mineral makeup. Vores sortiment bliver løbende opdateret, som derved sikrer, at der også er noget til dig, når du søger efter gode billige makeup børster online.

Se vores udvalg af makeup børster ovenfor eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilken makeup børste du skal vælge.